Site icon NewsIT

Ναυάγιο στη Σικελία: Ποια ήταν η 18χρονη κόρη του μεγιστάνα Μάικ Λιντς που βρέθηκε νεκρή στο κουφάρι του Bayesian – «Χαρισματική και ένθερμη φεμινίστρια»

23.08.2024 | 15:12
Ναυάγιο στη Σικελία: Ποια ήταν η 18χρονη κόρη του μεγιστάνα Μάικ Λιντς που βρέθηκε νεκρή στο κουφάρι του Bayesian – «Χαρισματική και ένθερμη φεμινίστρια»

Η αυλαία των δραματικών αναζητήσεων όσων αγνοούνταν από το ναυάγιο ανοιχτά των ακτών της Σικελίας, έκλεισε σήμερα (23.08.2024) με την ανάσυρση της σορού της 18χρονης κόρης του μεγιστάνα Μάικ Λιντς, Χάνα.

Η κόρη του Βρετανού επιχειρηματία ήταν το τελευταίο άτομο που βρέθηκε μετά τη βύθιση του superyacht Bayesian, στη Σικελία την περασμένη Δευτέρα (19.08.2024).

Η 18χρονη Χάνα Λιντς, επέβαινε στο πολυτελές σκάφος του πατέρα της, μεγιστάνα της τεχνολογίας, μαζί με άλλα 20 άτομα, όταν το Bayesian ανατράπηκε κατά τη διάρκεια καταιγίδας.

Οι σοροί του Lynch, του προέδρου της τράπεζας Morgan Stanley International, Jonathan Bloomer, της συζύγου του Judy Bloomer, του δικηγόρου Clifford Chance Chris Morvillo και της συζύγου του Neda Morvillo, έχουν ανασυρθεί από τα συντρίμμια και έχουν ταυτοποιηθεί.

Ο σεφ της θαλαμηγού, Recaldo Thomas, βρέθηκε και ταυτοποιήθηκε τη Δευτέρα, λίγες ώρες μετά την ανατροπή του σκάφους.

Η μητέρα της, Angela Bacares, ήταν μεταξύ των 15 επιζώντων που διασώθηκαν από μια σωσίβια λέμβο μετά τη δραματική βύθιση του σκάφους μέσα σε λίγα λεπτά περίπου στις 5 το πρωί της Δευτέρας.

Η κόρη του Λιντς, Χάνα λέγεται ότι ήταν ακαδημαϊκά ταλαντούχα και είχε μόλις εξασφαλίσει μια θέση στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, πριν χάσει τη ζωή της με τόσο φρικτό τρόπο.

Θα σπούδαζε Αγγλική φιλολογία, αφού μόλις είχε ολοκληρώσει τις εξετάσεις της στο Latymer Upper School στο Χάμερσμιθ του δυτικού Λονδίνου, το οποίο κοστίζει 25.000 λίρες ετησίως.

Και οι δύο γονείς της Lynch ήταν τακτικοί χορηγοί του σχολείου.

Ήταν μια χαρισματική μαθήτρια, που κέρδισε βραβείο όταν φοιτούσε στο Latymer Upper School.

Το φημισμένο Latymer Upper School στο Hammersmith, όπου ήταν μαθήτρια, δήλωσε ότι είναι όλοι «απίστευτα σοκαρισμένοι» με την απίστευτη αυτή τραγωδία.

«Είμαστε όλοι απίστευτα σοκαρισμένοι από την είδηση ότι η Hannah και ο πατέρας της είναι μεταξύ των αγνοουμένων σε αυτό το τραγικό συμβάν και οι σκέψεις μας είναι με την οικογένειά τους και όλους τους εμπλεκόμενους καθώς περιμένουμε περαιτέρω ενημερώσεις», ανέφερε εκπρόσωπος του σχολείου πριν μερικά εικοσιτετράωρα.

Οι φίλοι της άτυχης 18χρονης, την περιέγραψαν ως «supernova» – μια ευγενική, καλοσυνάτη, έξυπνη νεαρή γυναίκα που ήταν ένθερμη φεμινίστρια, σύμφωνα με τους Times.

Μετά την επιβεβαίωση του θανάτου του πατέρα της, τα αφιερώματα έχουν κατακλύσει τα μίντια παγκοσμίως, με τον David Tabizel, συνιδρυτή της Autonomy του Lynch, να λέει: «Ο κόσμος έχασε μια ιδιοφυΐα…».

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version