Κόσμος

Νέα έρευνα σε βάρος του Μπερλουσκόνι θα αρχίσει στο Μιλάνο

Νέα έρευνα σε βάρος του Σίλβιο Μπερλουσκόνι πρόκειται να ξεκινήσει η εισαγγελία του Μιλάνου μέχρι τα Χριστούγεννα, σύμφωνα με ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Όπως αναφέρει η διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας Κοριέρε Ντέλα Σέρα, πρόκειται για έρευνα που σχετίζεται με τα αποτελέσματα της δίκης σε πρώτο βαθμό για προαγωγή σε εκπόρνευση ανηλίκων —γνωστή ως υπόθεση Ρούμπι— και με την παράλληλη δίκη σε βάρος του δημοσιογράφου Εμίλιο Φέντε, της περιφερειακής συμβούλου Νικόλ Μινέτι και του μάνατζερ ηθοποιών Λέλε Μόρα.

Η έρευνα αυτή, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, αφορά την υποτιθέμενη προσπάθεια διαφθοράς και δωροδοκίας για την εξαγορά μαρτύρων από μέρους του Μπερλουσκόνι.

Πηγές της εισαγγελίας ανέφεραν ότι πρόκειται για «επιβεβλημένη πράξη» μετά την κατάθεση της λεπτομερειακής αιτιολόγησης της πρωτοβάθμιας απόφασης της δίκης Ρούμπι Γκέιτ που έληξε με την καταδίκη του μεγιστάνα του Τύπου σε επτά χρόνια κάθειρξη και μόνιμη στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

“Όχι” λένε οι Ιταλοί στη θέσπιση αμνηστίας που θα ευνοούσε τον Μπερλουσκόνι

Ο Μπερλουσκόνι θέλει να δουλέψει σε κέντρο απεξάρτησης τοξικομανών!

Κατακόρυφη πτώση του κόμματος του Μπερλουσκόνι, δείχνει δημοσκόπηση

Δε θέλει κατ’ οίκον περιορισμό ο Μπερλουσκόνι

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Δεν θέλουμε πόλεμο με την Κίνα» λέει ο Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ – «Ο στρατός τους έχει πολύ μεγάλη παρουσία στο δυτικό ημισφαίριο»
«Θα επιδείξουμε αποφασιστικότητα απέναντι στις απειλές του Πεκίνου», προειδοποίησε, παράλληλα, ο επικεφαλής του αμερικανικού Πενταγώνου
Ο Αμερικανός Υπουργός Άμυνας, Pete Hegseth
Βασιλιάς Κάρολος στο ιταλικό Κοινοβούλιο: Η ειρήνη δεν μπορεί ποτέ να θεωρείται δεδομένη
Ο Κάρολος θέλησε να μιλήσει ιταλικά και απευθυνόμενος στους βουλευτές και γερουσιαστές υπογράμμισε με αρκετή δόση χιούμορ ότι «ελπίζει να μην κατέστρεψε τη γλώσσα του Δάντη»
Ο Βασιλιάς Κάρολος μιλά στο ιταλικό κοινοβούλιο