Site icon NewsIT

Νέα καταγγελία για τον πρωταγωνιστή του Gossip Girl – “Μου έσκισε το μαγιό και με βίασε”

09.11.2017 | 18:20
Νέα καταγγελία για τον πρωταγωνιστή του Gossip Girl – “Μου έσκισε το μαγιό και με βίασε”

Μετά την καταγγελία της Kristina Cohen για τον πρωταγωνιστή του Gossip Girl Ed Westwick, μια ακόμα ηθοποιός τον κατηγορεί για βιασμό.

Η Aurelie Wynn με τη σειρά της υποστηρίζει πως ο πρωταγωνιστής του Gossip Girl Ed Westwick τη βίασε στο σπίτι που νοίκιαζε στο Λος Άντζελες τον Ιούλιο του 2014.

Όταν το είπε στον τότε σύντροφό της Mark Salling και πρωταγωνιστή του Glee, που πρόσφατα δήλωσε ένοχος σε κατηγορίες παιδικής πορνογραφίας, την αποθάρρυνε από το να μιλήσει και τη χώρισε.

Σύμφωνα με την καταγγελία της Aurelie Wynn, o Ed Westwick τη βίασε στο σπίτι που νοίκιαζε στο Λος Άντζελες τον Ιούλιο του 2014. Είχε προσκληθεί στο σπίτι του από φίλη της που έβγαινε με τον συγκάτοικό του και μέλος του Glee.

Η μαρτυρία για τον Ed Westwick

Έμειναν όλοι μαζί μέχρι τις 5 το πρωί και μετά πήγαν σε ξεχωριστά δωμάτια. Τότε ο Ed Westwick πήγε στο δωμάτιό της, της κράτησε το κεφάλι κάτω, της έσκισε το μαγιό και τη βίασε. “Ήμουν ανίσχυρη κάτω από το βάρος του”.

“Ήθελα απλώς να ενισχύσω τους ισχυρισμούς της Kristina καθώς πιστεύω ότι είναι αλήθεια”, έγραψε στο facebook η Aurelie Wynn.

O Βρετανός ηθοποιός μετά την πρώτη κατηγορία που αρνήθηκε κατηγορηματικά τόνισε ότι δεν έχει ποτέ βιάσει καμία γυναίκα. Ωστόσο πλέον το LAPD ερευνά τους ισχυρισμούς της Kristina Cohen.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version