Site icon NewsIT

Νέα ζωή στο πλευρό του κυβερνήτη για τον σκύλο που έδιωξαν από την αστυνομία!

08.06.2017 | 16:18
Νέα ζωή στο πλευρό του κυβερνήτη για τον σκύλο που έδιωξαν από την αστυνομία!

Σίγουρα τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα περίμενε το κουτάβι Gavel που εκδιώχθηκε από το σώμα της αστυνομίας στην Αυστραλία.

Οι αξιωματικοί θεώρησαν πως δεν διέθετε τις απαιτούμενες ικανότητες για καριέρα στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Αντί να αντιμετωπίζει τους εγκληματίες, το γερμανικό κουτάβι Gavel ήταν πολύ κοινωνικό και του άρεσε να γνωρίζει τους ξένους.

Ευτυχώς βρήκε καταφύγιο στην επίσημη κατοικία του κυβερνήτη του Queensland από την ηλικία των 6 εβδομάδων και ο κυβερνήτης Paul de Jersey του ανέθεσε τη νέα του δουλειά. “Άλλαξε καριέρα (ο επίσημος τίτλος του είναι πλέον Gavel VRD “Vice-Regal Dog”) και έφερε μεγάλη χαρά στις ζωές του κυβερνήτη, της γυναίκας του, του προσωπικού και των χιλιάδων επισκεπτών που τον έχουν επισκεφθεί” αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο του κυβερνήτη Paul de Jersey.

Έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που το κουτάβι έφτασε στην επίσημη κατοικία του κυβερνήτη και το προσωπικό μοιράστηκε την ιστορία με φωτογραφίες του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η προαγωγή για τον Gavel ήρθε τον Φεβρουάριο αφού οι αξιωματικοί αποφάσισαν ότι δεν έκανε για σκύλος της αστυνομίας. “Ελπίζουμε ο Gavel να είναι μαζί μας για πολύ καιρό στο μέλλον” δήλωσε ο κυβερνήτης Paul de Jersey στο 7 News Brisbane.

Πηγή: BBC

Tags:

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version