Site icon NewsIT

Νέο εξοργιστικό video από τους τζιχαντιστές με “πρωταγωνιστές” δυο ανήλικους Γάλλους

15.05.2016 | 16:02
Νέο εξοργιστικό video από τους τζιχαντιστές με “πρωταγωνιστές” δυο ανήλικους Γάλλους

Ακόμη ένα video προπαγάνδας. Ένα video που μόνο οργή μπορεί να προκαλέσει. Οι τζιχαντιστές είναι εκείνοι που (και αυτή τη φορά) το έδωσαν στη δημοσιότητα και δείχνει δυο μικρά παιδιά από τη Γαλλία να εκπαιδεύονται στη σκοποβολή αλλά και να ετοιμάζονται να εκτελέσουν δυο ομήρους!

Ο τίτλος του video είναι «Στα βήματα του πατέρα μου (In the Footsteps of My Father)» και στόχος του Ισλαμικού Κράτους ήταν να «πείσουν» κι άλλους Γάλλους να ενταχθούν στις τάξεις τους. Παρουσιάζουν δυο ανήλικα αγόρια που μιλούν γαλλικά να εκπαιδεύονται με όπλα αλλά και να μαθαίνουν πως το ISIS αντιμετωπίζει το Ισλάμ.

Το video έχει διάρκεια 14 λεπτών και στο τέλος του, σύμφωνα με τη Daily Mail, τα δυο παιδιά εκτελούν δυο άνδρες. Οι δυο όμηροι εμφανίζονται με πορτοκαλί στολές γονατισμένοι στο έδαφος και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, τα δυο αγόρια τους εκτελούν. Κατά τους τζιχαντιστές, τα θύματά τους ήταν ένας κατάσκοπος και ένας στρατιώτες και οι δυο Σύροι.

Τα παιδιά εκπαιδεύονται στη σκοποβολή με τους τζιχαντιστές να έχουν βάλει απέναντί τους ως στόχους αφίσες του προέδρου της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, του προέδρου της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, του προέδρου της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ αλλά και του προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ VIDEO

Πηγή: Daily Mail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version