Τρίτη, 16 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Νέο βίντεο δείχνει το χάος μετά τον πυροβολισμό κατά του Τραμπ

Νέο βίντεο δείχνει το χάος μετά τον πυροβολισμό κατά του Τραμπ
Reuters

Ένα νέο βίντεο δείχνει τις χαοτικές στιγμές που ακολούθησαν μετά την απόπειρα δολοφονίας κατά του Ντόναλντ Τραμπ και αποκαλύπτει τι έκανε τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ να ζητάει διαρκώς… τα παπούτσια του.
Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών Ντόναλντ Τραμπ έχει δεχθεί σφαίρα στο δεξί αυτί.

Στο σημείο επικρατεί πανικός, σε δευτερόλεπτα μετά την απόπειρα δολοφονίας άνδρες των Μυστικών Υπηρεσιών πέφτουν πάνω στον Τραμπ και δημιουργούν μία ασπίδα προστασίας με το σώμα τους για να τον απομονώσουν και να τον προστατεύσουν από περισσότερα πυρά.

Ζαλισμένος αρχικά, ο Τραμπ είπε στους πράκτορες, «αφήστε με να πάρω τα παπούτσια μου, αφήστε με να πάρω τα παπούτσια μου», καθώς σηκώθηκε από το έδαφος.

Το βίντεο, που δημοσιεύτηκε από το WBEN ακριβώς τη στιγμή που ο Τραμπ έφτανε στο Συνέδριο των Ρεπουμπλικανών για την πρώτη του εμφάνιση μετά την απόπειρα δολοφονίας, καλύπτει μια γωνία που δεν είχε προηγουμένως γίνει αντιληπτή μέσα στο χάος, πίσω από τον Τραμπ καθώς μιλούσε.

Τι δείχνει το βίντεο

Το νέο βίντεο δείχνει τους άνδρες της Μυστικής Υπηρεσίας να θωρακίζουν τον Τραμπ, να του αφαιρούν τα παπούτσια και να τα πετάνε από τη σκηνή.

Ο ίδιος ο Τραμπ σχολίασε επίσης την παράξενη πλευρά του περιστατικού, επιβεβαιώνοντας αυτό που φαινόταν στο βίντεο κλιπ στην πρώτη συνέντευξη που έδωσε μετά το γύρισμα. «Οι πράκτορες με χτύπησαν τόσο δυνατά που τα παπούτσια μου έπεσαν και τα παπούτσια μου είναι σφιχτά», είπε. Ο Τραμπ επαίνεσε την ταχύτητα και τη δύναμη των ανδρών που τον προστάτευσαν.

Είπε ακόμα ότι απέκτησε ένα μώλωπα στο χέρι του μόνο από ένα μέλος της μυστικής υπηρεσίας που τον κρατούσε στο πάτωμα.

«Αυτό είναι μόνο από έναν τύπο που με άρπαξε», είπε ο Τραμπ. «Ξέρεις πόσο δυνατός πρέπει να είσαι για να το κάνεις αυτό;» «Έκαναν φανταστική δουλειά», πρόσθεσε. «Είναι σουρεαλιστικό για όλους μας».

Ο Τραμπ είπε στους άνδρες της Μυστικής Υπηρεσίας ότι ήθελε να προσπαθήσει να επιστρέψει στο βήμα και να συνεχίσει να μιλάει. «Ήθελα να συνεχίσω να μιλάω – ήθελα να συνεχίσω να μιλάω, αλλά μόλις με πυροβόλησαν. Είναι μια πολύ σουρεαλιστική εμπειρία και ποτέ δεν ξέρεις τι θα κάνεις μέχρι να συμβεί κάτι τέτοιο».

Πληροφορίες από Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις