Site icon NewsIT

Νέος γύρος ξεκατινιάσματος με τα πεθερικά της! “Με έλεγαν Michael Jackson” [pics, vids]

15.12.2016 | 16:51
Νέος γύρος ξεκατινιάσματος με τα πεθερικά της! “Με έλεγαν Michael Jackson” [pics, vids]

Δεν έχει τέλος το δημόσιο ξεκατίνιασμα της συζύγου του διάσημου μποξέρ Amir Khan με τα πεθερικά της. Το 25χρονο μοντέλο Faryal Khan σε συνέντευξή της στο ITV υποστήριξε πως έχει πέσει θύμα εκστρατείας κακοποίησης από την οικογένεια του συζύγου της.

Από τη στιγμή που η Fayral αποφάσισε να λύσει τη σιωπή της, ολοένα και περισσότερες λεπτομέρειες βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας για το μαρτύριο που έχει ζήσει από την οικογένεια του εκατομμυριούχου συζύγου της. Αποκάλυψε πως η διαμάχη με τα πεθερικά της ξεκίνησε πριν από τον γάμου τους, με τον σύζυγό της να απειλεί μετά τις διαστάσεις που έχει πάρει το θέμα πως θα χάσουν γιο και σύζυγο.

“Δεν ήταν ποτέ στη φύση μου να μιλήσω δημόσια για προσωπικά ζητήματα”, υποστήριξε το 25χρονο μοντέλο. Δεν άντεξε όμως το μαρτύριο που περνούσε από τους συγγενείς του συζύγου της. Ο αδερφός του πριν από 3 χρόνια τη συνέκρινε με τον Michael Jackson!

“Όταν είσαι τόσο νέα και μπαίνεις σε μια μεγάλη οικογένεια και μετά πρέπει να ακούς για τον Amir στα media περνάς δύσκολα. Ήμουν έγκυος και είχα τους δικούς μου νόμους. Ήταν απλά χάος. Στο πέρασμα των χρόνων ο αδερφός και η αδερφή του Amir έγραφαν πολύ άσχημα πράγματα για μένα στα social media. Έλεγαν ότι δεν ταιριάζω μαζί τους, ότι είμαι πολύ ψεύτικη, ότι έχω κάνει πλαστικές και με έλεγαν Michael Jackson. Ήμουν έγκυος. Δεν ήταν καθόλου ωραίο να διαβάζω όλα αυτά. Ωστόσο ήμουν πολύ υπομονετική. Σκεφτόμουν πως αν σιγήσω θα σταματούσαν. Πρόσφατα έκανα μια επίδειξη μόδας και ήμουν πολύ περήφανη για τον εαυτό μου, ο Amir ήταν πολύ υποστηρικτικός και περήφανος για μένα και είδα την αδερφή του να γράφει κάτι για “dog walk”. Έκανα ένα σχόλιο και γέλασα για αυτό. Με πείραξε πραγματικά πάρα πολύ επειδή όταν δεν δούλευα και έμενα σπίτι με αποκαλούσαν χρυσοθήρα. Μου έλεγαν πως είμαι με τον Amir για τα χρήματα”.

Τα προβλήματα ξεκίνησαν περίπου 6 μήνες μετά τον αρραβώνα τους και συνειδητοποίησε πως δεν μπορούσε να χωρέσει στην οικογένεια. Λίγους μήνες πριν από τον γάμο τους πήγε στο Πακιστάν για ψώνια και αποφάσισε να κάνει έκπληξη στον Amir που βρισκόταν στο Ντουμπάι. Δεν της επέτρεψαν όμως να τον δει. “Πίστευα ότι θα του έκανα έκπληξη. Θυμάμαι τη μητέρα και τον πατέρα του να λένε “μας χάλασε τις οικογενειακές διακοπές. Θα σε πάρουμε πίσω την επόμενη μέρα. O Amir χρειάστηκε να πετάξει στο Ηνωμένο Βασίλειο την επόμενη μέρα και δεν του επέτρεψαν να με δει. Τότε σκέφτηκα πως αν δεν είμαι αποδεκτή ως αρραβωνιαστικιά του Amir, πόσο εύκολα θα με αποδεχθούν ως γυναίκα του.

Για χάρη του Amir προσπαθούσα πάντα και ένιωθα πως ήταν μονόπλευρη αγάπη. Πήγα στον γάμο του αδερφού του Amir. Δεν ήμουν καλεσμένη αλλά και πάλι πήγα από σεβασμό και χόρεψα με τη μητέρα του και έβλεπα τον Amir να χαμογελά που τα πηγαίναμε καλά. Ποτέ δεν σταματήσαμε να μιλάμε στην οικογένειά του, θέλω να το ξεκαθαρίσω, εκείνοι σταμάτησαν να μιλάνε στον Amir και εμένα χωρίς κανέναν απολύτως λόγο.

Ο Amir δεν είχε να κάνει τίποτα με αυτό. Θα ήθελα πραγματικά να τα πηγαίναμε καλά. Δεν ήταν επιλογή μας να μετακομίσουν. Ήθελαν να μετακομίσουν και ο Amir τους υποστήριξε σε αυτό. Θα ήταν όμορφο να τα πηγαίναμε καλά. Πάντα προσπαθούσα και θα συνεχίσω να προσπαθώ αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό αυτό, ειδικά με το να είμαι παντεμένη τρία χρόνια και να μην έχουμε καλή επικοινωνία”.

Πηγή: Dailymail

Tags:

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version