Κόσμος

Νετανιάχου προς ισραηλινούς στρατιώτες στα σύνορα με τον Λίβανο: «Μαζί θα νικήσουμε»

Πραγματοποιώντας επίσκεψη στα σύνορα με τον Λίβανο, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου δήλωσε σήμερα σε στρατιώτες: «Μαζί θα νικήσουμε», σχεδόν μια εβδομάδα μετά την έναρξη των χερσαίων επιχειρήσεων του ισραηλινού στρατού στον νότιο Λίβανο.

«Πριν από έναν χρόνο, υποστήκαμε ένα φρικτό πλήγμα», δήλωσε ο Νετανιάχου αναφερόμενος στην άνευ προηγουμένου επίθεση της Χαμάς στο ισραηλινό έδαφος την 7η Οκτωβρίου 2023.

«Κατά τη διάρκεια των δώδεκα μηνών που ακολούθησαν, μετατρέψαμε την πραγματικότητα από το ένα άκρο στο άλλο. Όλος ο κόσμος θαυμάζει τα πλήγματα που καταφέρετε στους εχθρούς μας», πρόσθεσε ο Νετανιάχου. «Μαζί θα αγωνιστούμε και μαζί θα νικήσουμε».

Η επίσκεψη Νετανιάχου στα σύνορα με το Ισραήλ γίνεται την ώρα που η Χεζμπολάχ – αν και «λαβωμένη» καθώς έχει αποδεκατιστεί η ηγεσία της, με τελευταίο τον διοικητή της οργάνωσης – εξακολουθεί να εξαπολύει ρουκέτες εναντίον του Ισραήλ. 

Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Έλον Μασκ μοίρασε 2 εκατ. ευρώ για να πείσει πολίτες να ψηφίσουν συντηρητικό για το Ανώτατο Δικαστήριο
Ο μεγιστάνας έβαλε τα «μεγάλα μέσα» για να πείσει τους ψηφοφόρους να επιλέξουν τον συντηρητικό υποψήφιο ο οποίος φαίνεται πως θα χάσει από την φιλελεύθερη υποψήφια την οποία στηρίζουν οι Δημοκρατικοί
Ο Έλον Μασκ
Τι θα γινόταν αν σεισμός 9 Ρίχτερ χτυπούσε την Ιαπωνία - Τουλάχιστον 330.000 οι νεκροί, τσουνάμι και απόλυτη καταστροφή
Υπαρκτός ο κίνδυνος για μέγα - σεισμό μεγέθους 9 Ρίχτερ στην Ιαπωνία. Θα προκαλούσε τον εκτοπισμό 1,23 εκατομμύριο κατοίκων ή αλλιώς του 10% του συνολικού πληθυσμού της χώρας
Φωτογραφία αρχείου Reuters