Site icon NewsIT

News(b)it: Η Κιμ Καρντάσιαν, η Λάμψη και τα πάντα που αυνανίζονται!

22.10.2014 | 19:24
News(b)it: Η Κιμ Καρντάσιαν, η Λάμψη και τα πάντα που αυνανίζονται!

1. Στην εντελώς απίθανη περίπωση που είχες αναρωτηθεί τι τύχη θα είχε ένα ηχητικό απόσπασμα στατικού ήχου διάρκειας οχτώ ολόκληρων δευτερολέπτων με την υπογραφή της ευπώλητης Τείλορ Σουίφτ, μην αναρωτιέσαι άλλο.

Ένα αδιευκρίνιστο πρόβλημα στο iTunes του Καναδά έδωσε τη δυνατότητα στους φαν της τραουδίστριας να κατεβάσουν το Track 3 και να απορήσουν με την απουσία έστω μιας νότας. Αυτό βέβεια δεν τους εμπόδισε να το αναδείξουν στην πρωτιά των downloads στη χώρα του σφενδάμου. Η βλακεία σιώπησε μπροστά στο νέο (Slate)

2. Mεγάλη εως και τιτανοτεράστια μέρα ήταν εχθές στον Οίκο των Καρντάσιαν αφού το Κιμ από Πίσω είχε τα 34α γενέθλια της. Με αφορμή αυτό το συγκλονιστικό γεγονός, η καλή δημοσιογραφία βρήκε ανέκδοτο βίντεο από την εποχή που το Κιμ ήταν στην εφηβεία και όμως, ήξερε πάρα πολύ καλά τι θα γίνει όταν μεγαλώσει. ΔΙΑΣΗΜΗ! Τώρα αν αυτό το κατάφερε με μια ερωτική ταινία και κάποια άπειρα δημοσιεύματα που αφορούν στο πόσο ανθεκτικός ή μη είναι ο πισινός στην κακοδιαχείριση δεν αφορά κανέναν γιατί το Κιμ από πίσω είναι, ήταν και θα είναι ΔΙΑΣΗΜΗ και θα συνεχίσει να υποδύεται τη χαζή αν και η Κβαντική φυσική είναι η αδυναμία της. (Entertainment Tonight)

3. Αποδεικνύοντας ότι το μάρκετινγκ είναι μία από τις πλέον ευφυής επιδεξιότητες του σήμερα και με αφορμή τον εορτασμό του Xαλογουίν που πλησιάζει, το τμήμα της ΙΚΕΑ από τη Σιγκαπούρη αποτίνει το δικό της φόρο τιμής σε ένα τρόμο που θεωρείται αξεπέραστος. Ο πιτσιρικάς κάνει ποδήλατο στους διαδρόμους, το RedRum γίνεται RedRag και οι πωλήσεις του επιχειρηματικού κολοσσού θα φροντίσουν να αφαιμάξουν τις τσέπες όλων ξανά και ξανά και ξανά (TIME).

4. O υπέροχος Sir Iαν ΜακΚέλεν δεν είναι μόνο υπέροχος. Είναι και ο πιο ιδανικός παιδαγωγός αφού ο Γκάνταλφ του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών όταν πρόσφατα βρέθηκε στο Σόμερσετ, έκανε μια στάση από το σχολείο και έδωσε την καλύτερη συμβουλή που μπορεί να δώσει ένας σοφός Γκάνταλφ στους Φρόντο νέας γενιάς. “Κατα την εξεταστική σας, εαν δεν κάνετε σωστή επανάληψη ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ!” είπε στα τυχερά μικρά πλάσματα που ήδη έχουν πέσει με τα μούτρα στο διάβασμα γιατί ο Μάγος ξέρει (Vulture).


5. Aντί επιλόγου. Σήμερα, Τετάρτη, εαν και εφόσον πρέπει να αυτοικανοποιηθείς κάντο κάπου μακριά από κρυφές κάμερες γιατί και τα μπαμπού έχουν αυτιά και μάτια. Ο κύριος Πάντα θα με επιβεβαιώσει.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version