Κόσμος

Νιαγάρας: Πήδηξε στους καταρράκτες και γλίτωσε με… γρατζουνιές! Video

Νιαγάρας σιγά το... ύψος! Μόνον ελαφρά τραύματα αποκόμισε ένας άνδρας που πήδηξε με τη θέλησή του στους διάσημους καταρράκτες, όπως έγινε γνωστό την Τετάρτη (10.7.2019) από την καναδική αστυνομία.

Οι αστυνομικές αρχές του Πάρκου του Νιαγάρα ενημερώθηκαν τηλεφωνικά στις 4 το πρωί της Τρίτης (9.7.2019) ότι “ένας άνδρας σε κατάσταση κρίσης” βρισκόταν στον περίφημο καταρράκτη.

Όταν έφτασαν οι πρώτοι αστυνομικοί στο σημείο, εκείνος σκαρφάλωνε ήδη στα κιγκλιδώματα ασφαλείας και κατόπιν αφέθηκε να τον παρασύρουν τα νερά.

Νιαγάρας: Θρίλερ με χάπι εντ

Άρχισαν αμέσως έρευνες στη βάση του καταρράκτη και ο άνδρας βρέθηκε λίγη ώρα αργότερα καθισμένος σε έναν βράχο. Είχε τραυματιστεί ελαφρά και η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο, ωστόσο κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί σε νοσοκομείο για να του δοθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ο άνδρας έπεσε από την καναδική πλευρά του Νιαγάρα και επέζησε από πτώση περίπου 57 μέτρων. Είναι άγνωστο προς το παρόν τι τον ώθησε σε αυτήν την απόφαση.

Η αστυνομία δεν αποκάλυψε την ταυτότητά του. Πρόκειται μόλις για τον δεύτερο άνθρωπο που επιβιώνει πέφτοντας στους καταρράκτες χωρίς να έχει λάβει κανένα προστατευτικό μέτρο. Ο πρώτος ήταν ένας Αμερικανός που προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του το 2003, σύμφωνα με το καναδικό τηλεοπτικό δίκτυο CBC.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Κυβερνοεπίθεση «βλέπουν» πίσω από το μπλακ άουτ σε Ισπανία, Πορτογαλία – Σε 6 έως 10 ώρες η αποκατάσταση
Κυκλοφοριακό κομφούζιο και τεράστια προβλήματα σε αεροδρόμια, μεταφορές και επικοινωνίες - Ανησυχία και για τα νοσοκομεία που λειτουργούν με γεννήτριες αυτήν την ώρα - Για ιστορικό μπλακ άουτ κάνουν λόγο οι ισπανικές Αρχές
Βαλένθια, Ισπανία 33
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
Τρόμος και πανικός μετά το μπλακ άουτ σε Ισπανία, Πορτογαλία και μέρος της Γαλλίας: «Σκέφτηκα ότι ήταν προοίμιο πολέμου»
Άγνωστα μέχρι τώρα τα αίτια - Τεράστια προβλήματα στις μετακινήσεις και στις επικοινωνίες - Εξετάζεται το σενάριο κυβερνοεπίθεσης - Συγκλονιστικές μαρτυρίες
Κόσμος στην Ισπανία ανεβαίνει με τις σκάλες μετά το μπλακ άουτ στην Ισπανία 3