Κόσμος

Νιγηρία: Πολλοί νεκροί από την επίθεση ένοπλων ισλαμιστών

Ένοπλοι ισλαμιστές εξαπέλυσαν επίθεση σήμερα σε χωριό της βορειοανατολικής Νιγηρίας και άνοιξαν πυρ εναντίον των κατοίκων του σκοτώνοντας πολλά άτομα, ενώ πυρπόλησαν και σπίτια, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα.

Ντυμένοι με στρατιωτικές στολές οι ένοπλοι, οι οποίοι επέβαιναν σε αυτοκινητοπομπή από αυτοκίνητα SUV και από στρατιωτικά οχήματα, εξαπέλυσαν επίθεση στο χωριό που βρίσκεται σε απόσταση περίπου εννέα χιλιομέτρων από το Τσιμπόκ, δήλωσε τηλεφωνικώς στο Ρόιτερς ο αυτόπτης μάρτυρας ζητώντας να μην κατονομαστεί για λόγους ασφαλείας.

Οι ένοπλοι φώναζαν “Allahu Akbar” (Ο Θεός είναι μεγάλος στα αραβικά) και στη συνέχεια άνοιξαν πυρ σκοτώνοντας “πολλούς”, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Διαβάστε επίσης:

Εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον πατέρα Κύπριου επιχειρηματία

Πακιστάν: Νεκροί 30 Ταλιμπάν σε αεροπορική επιδρομή

Απίστευτο: Του έκαναν δώρο μία σύζυγο, μία αγελάδα και ένα μοσχάρι!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Από τη μια γκάφα στην άλλη: Ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Πιτ Χέγκσεθ διέρρευσε και σε άλλη συνομιλία απόρρητες πληροφορίες για την επίθεση στην Υεμένη
Στη δεύτερη συνομιλία συμμετείχε η σύζυγός του που είναι πρώην δημοσιογράφος, ο αδελφός του, ο δικηγόρος του και άλλα 10 άτομα - Οι κατηγορίες του Πενταγώνου και οι αντιδράσεις των Δημοκρατικών
Πιτ Χέγκσεθ