Κόσμος

Νορβηγία: Αγνοούνται τέσσερις τουρίστες, μετά από χιονοστιβάδα

Φόβοι ότι παρασύρθηκαν από χιονοστιβάδα εκφράζονται για τέσσερις τουρίστες από τη Σουηδία και τη Φινλανδία, όπως ανακοίνωσαν οι αρχές στη Νορβηγία.

Η χιονοστιβάδα έπληξε την περιοχή Τρομς στη βόρεια Νορβηγία, στον Αρκτικό Κύκλο, τοποθεσία πολύ δημοφιλής στους σκιέρ.

Οι καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν στις ομάδες διάσωσης να συνεχίσουν το έργο τους. Ωστόσο, η επιχείρηση έρευνας και διάσωσης δεν έχει διακοπεί.

“Ο όγκος του χιονιού είναι τεράστιος. Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να προκληθεί νέα χιονοστιβάδα… και στην περιοχή επικρατεί θύελλα”, είπε η αρχηγός της αστυνομίας του Τρμος, Άστριντ Ελίζαμπετ Νίλσεν.

Νωρίτερα, η τοπική αστυνομία ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι οι αρχές υποθέτουν πως οι αγνοούμενοι τουρίστες παρασύρθηκαν από τη χιονοστιβάδα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Από την AI Barbie μέχρι το Ghiblification: Πώς το εργαλείο εικόνων του ChatGPT σαρώνει και «λυγίζει» την OpenAI
Από φιγούρες δράσης σε κουτιά μέχρι σκηνές του Λευκού Οίκου σε στυλ anime, το ChatGPT-4o τρελαίνει το διαδίκτυο και προκαλεί αντιδράσεις για πνευματικά δικαιώματα και υπερθέρμανση server
Barbie
Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι ο κορονοϊός βγήκε από εργαστήριο – Στο στόχαστρο ο Φάουτσι για συγκάλυψη
Ο Λευκός Οίκος παραθέτει πέντε «επιχειρήματα» υπέρ της θεωρίας πως ο ιός ξέφυγε από εργαστήριο - Στη σελίδα για τον κορονοϊό δεσπόζει η φωτογραφία του Ντόναλντ Τραμπ
Ο Λευκός Οίκος πιστεύει ότι ο κορονοϊός βγήκε από εργαστήριο 24