Site icon NewsIT

Νορβηγία: Η υπουργός Πολιτισμού έδειξε το στήθος της στη σκηνή του Pride – Παραλήρημα από το κοινό

30.06.2024 | 18:13
Νορβηγία: Η υπουργός Πολιτισμού έδειξε το στήθος της στη σκηνή του Pride – Παραλήρημα από το κοινό

Αναμφίβολα δεν βλέπεις κάτι τέτοιο κάθε μέρα! Η Lubna Jaffery, υπουργός στη Νορβηγία, έδειξε το στήθος της στη σκηνή του Pride. Υπάρχει όμως ένα σοβαρό παρασκήνιο πίσω από την ενέργεια αυτή.

Το βράδυ της Τρίτης (25.06.2024), η υπουργός Πολιτισμού και Ισότητας των Φύλων της Νορβηγίας επισκέφθηκε το talk show «Skeiv Preik», το οποίο αποτελεί μέρος του Oslo Pride. Η 44χρονη έλαβε το βραβείο «Gay Mom 2024»

Η πολιτικός πόζαρε περήφανη μετά την εκπομπή με έναν φωτεινό ροζ φιόγκο και τη χρυσή επιγραφή «Gay Mom». Ως μπόνους, η πολιτικός στη συνέχεια έβγαλε τα ρούχα της. Η Τζάφερι φορούσε μόνο δύο καλύμματα για τις θηλές κάτω από το μπλουζάκι της. Η αντίδραση στην αίθουσα ήταν συγκλονιστική – βροντερό χειροκρότημα την υποδέχτηκε.

«Είμαι ευγνώμων που έλαβα το βραβείο Gay Mom, τον προστάτη των queers, κατά τη διάρκεια του Oslo Pride φέτος. Πρόκειται για μεγάλη τιμή», έγραψε η Jaffery σε γραπτό μήνυμα στη νορβηγική διαδικτυακή εφημερίδα “Nettavisen”.

„Schwulenmutti 2024“: Ministerin zeigt Brüste | krone.tv NEWS

Ως μεγάλη αρωγός των queers, είναι σημαντικό για εκείνη να αισθάνονται οι queers ασφαλείς και ελεύθεροι. «Αυτή ήταν μια μικρή συμβολή», δήλωσε η Jaffery.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version