Site icon NewsIT

Νότια Αφρική: Ισπανός τουρίστας ποδοπατήθηκε μέχρι θανάτου από ελέφαντες

10.07.2024 | 17:21
Νότια Αφρική: Ισπανός τουρίστας ποδοπατήθηκε μέχρι θανάτου από ελέφαντες

Ισπανός τουρίστας στη Νότια Αφρική  ποδοπατήθηκε μέχρι θανάτου από ένα εξαγριωμένο κοπάδι ελεφάντων, μπροστά στα μάτια της αρραβωνιαστικιάς του.

Ο άτυχος άνδρας δέχτηκε την επίθεση από τους ελέφαντες όταν βγήκε από το αυτοκίνητό του για να τραβήξει φωτογραφίες σε ένα καταφύγιο θηραμάτων της Νότιας Αφρικής, ανακοίνωσαν την Τρίτη (09.07.2024) η αστυνομία και οι αρχές της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Σύμφωνα με ισπανικά μέσα ενημέρωσης, το θύμα ήταν ο 43χρονος Carlos Luna από την Ejea de los Caballeros στη Σαραγόσα.

Ο Luna επισκέφτηκε το Εθνικό Πάρκο Pilanesberg κοντά στο παγκοσμίου φήμης τουριστικό θέρετρο Sun City με την αρραβωνιαστικιά του, όταν εντόπισαν ένα κοπάδι ελεφάντων δίπλα σε μια λίμνη.

Παρά τις προειδοποιήσεις των τριών συνεπιβατών του να επιστρέψει στο αυτοκίνητο, ο Luna είπε ότι ήθελε να τραβήξει κοντινά πλάνα από τους έξι ελέφαντες έτσι βγήκε έξω και περπάτησε προς το μέρος τους.

Μια τεράστια μαμά ελεφαντίνα 3,5 τόνων που προστάτευε τα νεαρά μέλη του κοπαδιού τρόμαξε και επιτέθηκε στον άνδρα, ενώ μαζί της ήρθαν και οι άλλοι δύο ενήλικοι ελέφαντες που επίσης του επιτέθηκαν.

Ο Ισπανός άρχισε να τρέχει ουρλιάζοντας προς την ασφάλεια του αυτοκινήτου, αλλά δυστυχώς το κοπάδι τον πρόλαβε, τον έριξε κάτω και τον ποδοπάτησε μέχρι θανάτου.

Οι επιθέσεις ελεφάντων είναι συχνές στην περιοχή αυτή και όχι μόνο. Νωρίτερα φέτος δύο αμερικάνοι τουρίστες σκοτώθηκαν σε ξεχωριστές επιθέσεις στη νότια αφρικανική χώρα Ζάμπια.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version