Κόσμος

Νουθεσίες Μπάιντεν σε Τραμπ: Ντόναλντ, ωρίμασε!

Να… "μεγαλώσει" προέτρεψε τον εκλεγμένο πρόεδρο των ΗΠΑ ο απερχόμενος αντιπρόεδρος της χώρας Τζο Μπάιντεν. Και τον κάλεσε να σταματήσει να επιτίθεται στις υπηρεσίες Πληροφοριών.

Σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο PBS, ο Μπάιντεν χαρακτήρισε είναι «εντελώς απερίσκεπτο» το γεγονός πως ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ εμφανίζεται να μην έχει εμπιστοσύνη στις υπηρεσίες Πληροφοριών της χώρας. «Η ιδέα ότι μπορεί να γνωρίζεις περισσότερα από όσα γνωρίζουν οι υπηρεσίες Πληροφοριών είναι σα να λες ότι ξέρεις καλύτερα τη φυσική από τον καθηγητή σου. Δεν διάβασα το βιβλίο, απλώς ξέρω ότι γνωρίζω περισσότερα», είπε χαρακτηριστικά.

Όταν ρωτήθηκε τι πιστεύει για τις τακτικές επιθέσεις που εξαπολύει ο Τραμπ μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ απάντησε: «Ωρίμασε, Ντόναλντ. Ωρίμασε, έχει έρθει η ώρα να φερθείς σαν ενήλικας, είσαι ο πρόεδρος. Έχει έρθει η ώρα να κάνεις κάτι. Δείξε μας τι μπορείς να κάνεις».

Παρόλα αυτά ο Μπάιντεν χαρακτήρισε τον Τραμπ «καλό άνθρωπο».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αμερικανός αξιωματούχος: Η μεταπολεμική Ουκρανία θα μπορούσε να μοιάζει με το Βερολίνο μετά τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο – Αντί για τείχος, ο Δνείπερος
Το σενάριο διαίρεσης της Ουκρανίας έχει πέσει στο τραπέζι στο πλαίσιο μιας πιθανής ειρηνευτικής συμφωνίας σύμφωνα με τους «Times» που φιλοξενούν συνέντευξη του Αμερικανού απεσταλμένου Κιθ Κέλογκ
Στρατιώτες των Συμμάχων μπροστά στο μνημείο του Σοβιετικού Στρατιώτη στο μεταπολεμικό Βερολίνο τον Νοέμβριο του 1945