Site icon NewsIT

Νταγκ Έμχοφ: Ο σύζυγος της Κάμαλα Χάρις γίνεται «σύγχρονο sex symbol» γιατί παραμερίζει τις φιλοδοξίες του για χάρη της

29.08.2024 | 11:16
Νταγκ Έμχοφ: Ο σύζυγος της Κάμαλα Χάρις γίνεται «σύγχρονο sex symbol» γιατί παραμερίζει τις φιλοδοξίες του για χάρη της

Με «σύμβολο του σεξ» παρομοιάζει μερίδα του ξένου Τύπου, μεταξύ των οποίων και η Washington Post, τον σύζυγο της Κάμαλα Χάρις και μεγαλύτερο οπαδό της, Νταγκ Έμχοφ.

Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι αυτοί που χλεύασαν ένα πρόσφατο άρθρο της Washington Post που υποστήριζε ότι ο σύζυγος της Κάμαλα Χάρις, ο πρώτος «δεύτερος κύριος» και πρώτος εβραίος σύντροφος προέδρου ή αντιπροέδρου στα χρονικά του Λευκού Οίκου, και ίσως ο «πρώτος κύριος» στην ιστορία των ΗΠΑ αν η Καμάλα Χάρις καταφέρει να κερδίσει τον Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ του Νοεμβρίου, είναι sex symbol.

Η Washington Post δημοσίευσε το άρθρο με τίτλο «Doug Emhoff, modern-day sex symbol», ένα άρθρο γνώμης της Catherine Rampell στο οποίο περιέγραφε τον δεύτερο κύριο ως «hunk» δηλαδή ένας πολύ ελκυστικό άντρα, επειδή είναι «αρκετά σίγουρος για τον ανδρισμό του ώστε μερικές φορές να δίνει προτεραιότητα στις φιλοδοξίες της συζύγου του έναντι των δικών του».

Η Megyn Kelly, πολιτική σχολιάστρια και πρώην παρουσιάστρια του Fox News, δεν είδε με καλό μάτι τη στήλη της Rampell κατά τη διάρκεια της εκπομπής της στο SiriusXM, και σχολίασε:

«Τα μέσα ενημέρωσης είναι αηδιαστικά».

Στη στήλη της, η Rampell σημείωσε ότι ο Έμχοφ, πρώην δικηγόρος σε μια εταιρεία υψηλού κύρους, εγκατέλειψε τη θέση του πριν από την ορκωμοσία της Χάρις ως αντιπρόεδρος τον Ιανουάριο του 2021 για να αποφύγει οποιονδήποτε υπαινιγμό σύγκρουσης συμφερόντων.

Η Rampell έγραψε επίσης:

«Αγαπάει τη δουλειά του, αλλά αγαπάει περισσότερο τη γυναίκα του. Ξέρει ότι η υποστήριξη της οικογένειάς του είναι κάτι περισσότερο από την οικονομική υποστήριξη και ότι το να παραμερίσει προσωρινά τον επαγγελματικό του εγωισμό δεν τον κάνει λιγότερο άντρα».


«Τι θέλουν οι γυναίκες; Να εκτιμώνται και να υποστηρίζονται όσο τους αξίζει, τόσο ιδιωτικά όσο και δημόσια. Σε αυτό το σημείο, ο Έμχοφ μοιάζει με έναν ονειροπόλο», πρόσθεσε η αρθρογράφος.

Η πολιτική σχολιάστρια Megyn Kelly ανέφερε ότι η Rampell έγραψε το εγκωμιαστικό άρθρο για τον Emhoff αφού το προηγούμενο άρθρο της που επέκρινε το οικονομικό σχέδιο της Χάρις για την αντιμετώπιση της υπερτιμολόγησης την έφερε αντιμέτωπη με έντονη κριτική «από τους αναγνώστες της στην αριστερά».

«Έτσι, μια εβδομάδα αργότερα, γράφει αυτή την ανοησία, προσπαθώντας να τα ξαναβρεί με την αριστερά, για τον σημερινό δεύτερο κύριο – έναν άνδρα που, επιτρέψτε μου να σας θυμίσω, απάτησε την πρώτη του σύζυγο με τη νταντά την οποία άφησε έγκυο», είπε η Kelly.

«Είτε έκαναν έκτρωση του παιδιού, είτε εκείνος εγκατέλειψε το παιδί. Όπως και να έχει, δεν είναι καλό», συνέχισε η παρουσιάστρια.

Υπήρξαν κι άλλες συντηρητικές προσωπικότητες αμφισβήτησαν επίσης την ιδέα ότι ο Έμχοφ είναι «σύμβολο του σεξ».

Ο χρήστης των social media Joey Mannarino, ο οποίος υποστηρίζει τον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και έχει περισσότερους από 538.000 οπαδούς στο X, πρώην Twitter, πρόσθεσε:

«Η Washington Post μόλις είπε ότι ο Doug Emhoff, ο σύζυγος της Κάμαλα Χάρις είναι ένα σύγχρονο σύμβολο του σεξ. Τι στο διάολο λένε;».

Η εξωσυζυγική σχέση του Νταγκ Έμχοφ στον πρώτο του γάμο

Ο σύζυγος της Κάμαλα Χάρις, Νταγκ Έμχοφ, αναγνώρισε με δήλωσή του στο CNN ότι είχε εξωσυζυγική σχέση κατά τη διάρκεια του πρώτου γάμου του με την παραγωγό ταινιών Κέρστιν ΜάκΚλιν, μετά τη σχετική αποκάλυψη της Daily Mail.


«Κατά τη διάρκεια του πρώτου μου γάμου, η Κέρστιν και εγώ περάσαμε μερικές δύσκολες στιγμές λόγω των πράξεών μου. Ανέλαβα την ευθύνη και τα χρόνια που πέρασαν, δουλέψαμε τα πράγματα ως οικογένεια και βγήκαμε πιο δυνατοί από την άλλη πλευρά», ανέφερε σχετικά ο Έμχοφ σε δήλωση που παραχώρησε αποκλειστικά στο CNN.

Η Daily Mail ανέφερε ότι ο Έμχοφ είχε σχέση με μία από τις νταντάδες της τότε μικρής κόρης του, κάτι που οδήγησε στο τέλος του πρώτου του γάμου. Η Daily Mail ανέφερε ότι η γυναίκα έμεινε έγκυος και ότι, σύμφωνα με στενή φίλη της, «δεν κράτησε το παιδί».

Η σχέση και οι συνθήκες γύρω από αυτήν ήταν γνωστές πριν από τέσσερα χρόνια στην επιτροπή ελέγχου του Τζο Μπάιντεν, καθώς η ίδια η Κάμαλα Χάρις περνούσε από τη διαδικασία επιλογής υποψηφίου προτού επιλεγεί, είπε στο CNN άτομο που γνωρίζει τις συνομιλίες. Το άτομο είπε επίσης ότι ο Έμχοφ είχε μιλήσει στη Χάρις για την υπόθεση πολύ πριν παντρευτούν.

Η σχέση έληξε χρόνια πριν ο Έμχοφ αρχίσει να βγαίνει με τη Χάρις.

Η παραγωγός ταινιών Κέρστιν ΜάκΚλιν και πρώην σύζυγός του Έμχοφ, που στηρίζει την υποψηφιότητα της Χάρις για τον Λευκό Οίκο, πρόσθεσε: «Ο Νταγκ κι εγώ αποφασίσαμε να τερματίσουμε τον γάμο μας για διάφορους λόγους, πριν από πολλά χρόνια.

«Είναι σπουδαίος πατέρας για τα παιδιά μας, συνεχίζει να είναι σπουδαίος φίλος για μένα και είμαι πραγματικά υπερήφανη για τη ζεστή και υποστηρικτική μικτή οικογένεια που έχουμε δημιουργήσει μαζί με τον Νταγκ, την Καμάλα κι εμένα».

Έρωτας με την πρώτη ματιά

Ο Εμχοφ και η Χάρις είναι αγαπημένοι και φαίνεται στις κοινές τους εμφανίσεις.
Γνωρίστηκαν πριν από 11 χρόνια στην Καλιφόρνια, όπου έμεναν και οι δύο σε ένα ραντεβού στα τυφλά που είχε κανονίσει μια κοινή τους φίλη.

Τον επόμενο χρόνο είχαν κιόλας παντρευτεί.

Ο ίδιος υπήρξε πάντα υποστηρικτικός σε ό,τι έκανε, είτε ως γενική εισαγγελέας της Καλιφόρνιας, είτε ως γερουσιαστής, είτε ως αντιπρόεδρος. Μια φορά μάλιστα, το 2019, δεν δίστασε να ορμήσει στη σκηνή όπου μιλούσε η Χάρις όταν την πλησίασε απειλητικά ένας ακτιβιστής. Τον έσυρε μακριά μαζί με τους άνδρες της ασφάλειάς της.

Έχει έναν γιο και μια κόρη από τον πρώτο του γάμο ο οποίος έληξε το 2008.

Τα τελευταία χρόνια ο Εμχοφ διδάσκει στο Νομικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Τζόρτζταουν στην Ουάσινγκτον και δεν κρύβει ότι του λείπει η δουλειά του ως δικηγόρος.

«Το να βοηθάς τις γυναίκες ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν στους σημαντικούς ρόλους τους είναι ανδρικό καθήκον» είχε πει ερωτηθείς για τον ρόλο του στο πλάι της Χάρις το 2022.

Πληροφορίες από Newsweek

Πηγή φωτογραφιών: Reuters

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version