Τετάρτη, 3 Ιουλ.
29oC Αθήνα

“Νταηλίκια” Ομπάμα: Δεν θα μας εκφοβίσουν οι τζιχαντιστές

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, EPA

Λίγες ώρες μετά τη δημοσίευση video με τον αποκεφαλισμό δεύτερου Αμερικανού δημοσιογράφου, του Στίβεν Σότλοφ, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, αποφάσισε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνει τον… νταή στους τζιχαντιστές.

Από το Ταλίν όπου βρίσκεται για να στείλει μήνυμα τον… Πούτιν πως οι ΗΠΑ θα στηρίξουν τις βαλτικές χώρες που φοβούνται μήπως γίνουν… Ουκρανία, ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών δήλωσε ότι οι ΗΠΑ δεν θα αφεθούν να εκφοβισθούν από το Ισλαμικό Κράτος.

Καταγγέλλοντας μία “φοβερή πράξη βίας”, ο Μπαράκ Ομπάμα έδωσε τη διαβεβαίωση κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην πρωτεύουσα της Εσθονίας ότι στόχος των Ηνωμένων Πολιτειών είναι το Ισλαμικό Κράτος “να μην αποτελεί πλέον απειλή” για την περιοχή.

Ωστόσο τόνισε ότι αυτό θα χρειαστεί χρόνο και ότι δεν μπορεί να γίνει χωρίς στενή συνεργασία με τους εταίρους της Ουάσινγκτον στην περιοχή.

Στο video που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα και κρίθηκε αυθεντικό από τις αμερικανικές υπηρεσίες, ο τζιχαντιστής που στέκεται μαυροντυμένος δίπλα στον άτυχο Σότλοφ, απευθύνεται προσωπικά στον Αμερικανό πρόεδρο.

“Επανέρχομαι, Ομπάμα και επανέρχομαι εξαιτίας της αλαζονικής εξωτερικής πολιτικής σου απέναντι στο Ισλαμικό Κράτος”, λέει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυθεντικό το video της εκτέλεσης Σότλοφ – Προσπάθησαν να σώσουν τον Βρετανό όμηρο

Στίβεν Σότλοφ: Ποιος ήταν ο δεύτερος Αμερικανός που αποκεφαλίστηκε από τζιχαντιστές (ΦΩΤΟ, VIDEO)

Το φρικιαστικό βίντεο από τον νέο αποκεφαλισμό Αμερικανού δημοσιογράφου! – Απειλούν να σκοτώσουν και έναν βρετανό όμηρο

Νέος αποκεφαλισμός Αμερικανού δημοσιογράφου! – Οι τζιχαντιστές εκτέλεσαν τον Στίβεν Σότλοφ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε