Site icon NewsIT
08:54 | 19.03.25

Ντιλέκ Ιμάμογλου: «Κανείς δεν θα σιωπήσει μπροστά σε μια τέτοια αδικία»

Η Ντιλέκ Ιμάμογλου μαζί με τον σύζυγό της Εκρέμ Ιμάμογλου

Η Ντιλέκ Ιμάμογλου μαζί με τον σύζυγό της Εκρέμ Ιμάμογλου (AP Photo/Burhan Ozbilici)

Newsit Newsroom

«Υπάρχουν πολλές βρώμικες πληροφορίες που κυκλοφορούν» πρόσθεσε η σύζυγος του Εκρέμ Ιμάμογλου

Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση της σύλληψης του δημάρχου Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου μετά από μια μεγάλη αστυνομική επιχείρηση.

Η Ντιλέκ Ιμάμογλου σύζυγος του κρατούμενου πλέον δημάρχου Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου τονίζει ότι κανείς δεν θα σιωπήσει μπροστά σε μια τέτοια αδικία.

«Υπάρχουν πολλές βρώμικες πληροφορίες που κυκλοφορούν. Ο Εκρέμ εμπιστεύεται τον εαυτό του στον λαό του και αυτό το έθνος θα ζητήσει μια μέρα τον λογαριασμό. Γιατί κανείς δεν θα σιωπήσει μπροστά σε μια τέτοια αδικία».

Στη συνέχεια πρόσθεσε… «Οι αστυνομικές δυνάμεις ήρθαν αμέσως μετά την αυγή. Έχω μια κόρη 13 ετών και παρόλα αυτά πάει σχολείο και θα συνεχίσει τη ζωή της. Την έστειλα στο σχολείο. Χθες, το πτυχίο ακυρώθηκε παράνομα».

Στο θέμα της σύλληψης του Εκρέμ Ιμάμογλου αναφέρθηκε και ο πρόεδρος του CHP Οζγκούρ Οζέλ. «Το έθνος μας αγαπά το κράτος του, αλλά αν το κράτος σταθεί ενάντια στο έθνος, το έθνος δεν θα το επιτρέψει. Η πραγματική δύναμη είναι το έθνος και στο τέλος, το έθνος κερδίζει».

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version