Κόσμος

Ντοκιμαντέρ για την “προαιώνια” διαμάχη Marvel και DC! video

Nτοκιμαντέρ για τη διαμάχη δεκαετιών ανάμεσα σε Marvel και DC ετοιμάζει η συνδρομητική τηλεόραση για... κινητά Quibi.

Η Quibi που ίδρυσε ο Τζέφρι Κάτζενμπεργκ έδωσε το “πράσινο φως” για τη σειρά ντοκιμαντέρ με τίτλο “Slugfest”, παραγωγής των αδερφών Ρούσο, που σκηνοθέτησαν μεγάλες επιτυχίες της Marvel: “Avengers: Endgame”, “Avengers: Infinity War”, “Captain America: Winter Soldier” και “Captain America: Civil War.”

Το “Slugfest”, σύμφωνα με το Variety είναι εμπνευσμένο από το βιβλίο του Ριντ Τάκερ με τίτλο “Slugfest: Inside the Epic, 50-Year Battle between Marvel και DC”.

Η υπόθεση του ντοκιμαντέρ της “προαιώνιας” μάχης Marvel – DC

Η σειρά ντοκιμαντέρ θα καταγράφει την εξέλιξη των βιβλίων κόμικς ως νέα αμερικανική μορφή τέχνης, παρακολουθώντας την άνοδο των δύο εταιρειών που έγιναν εκδοτικοί οίκοι κόμικς και κινηματογραφικές υπερδυνάμεις του Χόλιγουντ.

Οι παραγωγοί υπόσχονται ότι το “Slugfest” θα φανερώσει ελάχιστα γνωστές ιστορίες από την ιστορία τόσο της Marvel όσο και της DC και θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις με τους δημιουργούς των πιο γνωστών χαρακτήρων υπερηρώων στον κόσμο. Ανάμεσα στις καταδύσεις στο παρελθόν θα είναι η ιστορία πίσω από τη χειραψία Superman και Spider-man στο πρώτο επίσημο Marvel-DC crossover comic τη δεκαετία του ’70.

To “Slugfest” είναι παραγωγής της Wonderburst που ανήκει στην AGBO των αδερφών Ρούσο και σκηνοθέτες θα είναι οι Ντον ‘Αργκοτ και Σίνα Μ. Τζόις.

 

Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Άλις Γουόλτον, η πλουσιότερη γυναίκα στον κόσμο στη λίστα του Forbes: Ξοδεύει την περιουσία της σε έργα τέχνης και άλογα
Ποια είναι μοναχοκόρη του ιδρυτή της Walmart με περιουσία 101 δισ. δολάρια - Αγόρασε το πρώτο της έργο τέχνης σε ηλικία 10 ετών για 2 δολάρια και ήταν Πικάσο
Άλις Γουόλτον
Τα διλήμματα, οι φόβοι και τα σενάρια για το πακέτο με τους δασμούς που ετοιμάζεται να «ανοίξει» ο Ντόναλντ Τραμπ τη «Liberation Day»
Ο ρυθμός ανάπτυξης της αμερικανικής οικονομίας θα περιοριστεί στο 1% για το 2025, ενώ αυξάνονται σε ποσοστό 35% οι πιθανότητες οι ΗΠΑ να μπουν σε ύφεση από το 2026
Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ