Site icon NewsIT

Ντόναλντ Τραμπ: «Ήταν η καλύτερη επίδοσή μου σε debate ενώ ήμουν ένας εναντίον τριών»

11.09.2024 | 07:36
Ντόναλντ Τραμπ: «Ήταν η καλύτερη επίδοσή μου σε debate ενώ ήμουν ένας εναντίον τριών»

Republican presidential nominee and former U.S. President Donald Trump reacts in the spin room, on the day of his debate with Democratic presidential nominee and U.S. Vice President Kamala Harris, in Philadelphia, Pennsylvania, U.S., September 10, 2024. REUTERS/Evelyn Hockstein

Ο Ντόναλντ Τραμπ διαβεβαίωσε η επίδοσή του στο χτεσινό (10.09.2024) debate, στο οποίο αναμετρήθηκε με την Δημοκρατική αντιπρόεδρο Κάμαλα Χάρις, ήταν η καλύτερη που σημείωσε ποτέ σε τηλεμαχία.

Μετά τέλος της τηλεμαχίας με την Κάμαλα Χάρις, ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, έκανε μία ανάρτηση στο X (πρώην Twitter) αναφέροντας ότι ήταν η καλύτερή του επίδοση σε debate.

«Πιστεύω πως αυτό ήταν το καλύτερο μου ντιμπέιτ (…) ακόμη περισσότερο διότι ήταν τρεις εναντίον ενός!», ανέφερε.

Ο ίδιος μάλιστα, κατηγόρησε τους δύο συντονιστές του καναλιού ABC ότι δεν φάνηκαν αμερόληπτοι και πως επέλεξαν πλευρά, αυτήν της Κάμαλα Χάρις.

Αυτή ήταν η έβδομη τηλεμαχία στην οποία πήρε μέρος ο Ντόναλντ Τραμπ. Η προηγούμενη έγινε τον περασμένο Ιούνιο, στην οποία είχε αντίπαλο τον Τζο Μπάιντεν.

Η Κάμαλα Χάρις πρότεινε στον Ντόναλντ Τραμπ να διεξαχθεί τον επόμενο μήνα δεύτερη τηλεμαχία, σύμφωνα με ανακοίνωση Τύπου της εκστρατείας της.

Επικρίνοντας την εμφάνιση του πρώην προέδρου, η ομάδα που διεξάγει την εκστρατεία της κυρίας Χάρις διαβεβαίωσε: «Η αντιπρόεδρος είναι έτοιμη για δεύτερο (τηλεοπτικό) ντιμπέιτ. Είναι ο Ντόναλντ Τραμπ;»

Από την πλευρά του το τηλεοπτικό δίκτυο Fox News, το οποίο προτιμά η αμερικανική δεξιά, γνωστοποίησε πως ήδη πρότεινε να οργανώσει αυτό δεύτερη τηλεμαχία, τον Οκτώβριο, με επιστολές που απηύθυνε στις εκστρατείες των δύο υποψηφίων αμέσως μετά την πρώτη εκπομπή, η οποία προβλήθηκε από το ανταγωνιστικό ABC.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version