Κυριακή, 15 Σεπτ.
24oC Αθήνα

Ντόναλντ Τραμπ κατά Τέιλορ Σουίφτ: «Τη μισώ» έγραψε στην πλατφόρμα Truth Social

Ντόναλντ Τραμπ κατά Τέιλορ Σουίφτ: «Τη μισώ» έγραψε στην πλατφόρμα Truth Social

Ο Ντόναλντ Τραμπ πέρασε για πολλοστή φορά τα όρια. «Μισώ την Τέιλορ Σουίφτ», έγραψε ο υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ στις εκλογές του Νοεμβρίου στον λογαριασμό του στην πλατφόρμα του Truth Social.

Μετά τη στήριξή της στην Κάμαλα Χάρις, η Τέιλορ Σουίφτ «προκάλεσε» αυτή τη φορά την οργή του Ντόναλντ Τραμπ, πενήντα ημέρες πριν τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.

Ο Ντόναλντ Τραμπ «ξέφυγε» την Κυριακή (15.09.2024), γράφοντας ότι «μισεί» την Τέιλορ Σουίφτ, λίγα 24ωρα αφότου η διάσημη τραγουδίστρια ανακοίνωσε τη στήριξή της στην αντίπαλό του, την Κάμαλα Χάρις.

Η Σουίφτ ανακοίνωσε τη στήριξή της στη Χάρις μετά το debate στο ABC στις 10 Σεπτεμβρίου ενόψει της μονομαχίας στις κάλπες του Νοεμβρίου.

«ΜΙΣΩ ΤΗΝ ΤΑΪΛΟΡ ΣΟΥΙΦΤ!», έγραψε ο Τραμπ στην πλατφόρμα του Truth Social.

 

«Πρόσφατα ενημερώθηκα ότι με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης φαίνεται να υποστηρίζω ψευδώς τον Ντόναλντ Τραμπ. Πραγματικά άρχισα να φοβάμαι για την τεχνητή νοημοσύνη και τους κινδύνους διάδοσης της παραπληροφόρησης», έγραψε η Σουίφτ στο Instagram.

«Με οδήγησε στο συμπέρασμα ότι πρέπει να είμαι πολύ διαφανής σχετικά με τα πραγματικά μου σχέδια για αυτές τις εκλογές ως ψηφοφόρος», συνέχισε η Σουίφτ. «Ο απλούστερος τρόπος για την καταπολέμηση της παραπληροφόρησης είναι η αλήθεια. Θα ψηφίσω για την Κάμαλα Χάρις και τον Τιμ Γουόλς στις προεδρικές εκλογές του 2024».

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

Ερωτηθείς σχετικά, ο Ντόναλντ Τραμπ χαρακτήρισε την Τέιλορ Σουίφτ ως «πολύ φιλελεύθερο άτομο» και είπε ότι «μάλλον θα πληρώσει ένα τίμημα για αυτό στην αγορά».

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις