Πέμπτη, 5 Σεπτ.
34oC Αθήνα

Ντόναλντ Τραμπ: Ο χαϊδεμένος του γιος Μπάρον, έφυγε για σπουδές σε κολέγιο – «Είναι ένας πολύ έξυπνος τύπος»

Ντόναλντ Τραμπ: Ο χαϊδεμένος του γιος Μπάρον, έφυγε για σπουδές σε κολέγιο – «Είναι ένας πολύ έξυπνος τύπος»
Φωτογραφία: ΑΠΕ ΜΠΕ

Το σύνδρομο της άδειας φωλιάς (empty nest) βιώνει ο Ντόναλντ Τραμπ και η σύζυγός του Μελάνια, καθώς ο γιος τους Μπάρον Τραμπ ξεκίνησε τις σπουδές του, στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης.

Ο Ντόναντ Τραμπ είχε δηλώσει πως ο Μπάρον, ο μικρότερος γιος του, θα σπουδάσει στο Stern School of Business το οποίο θεωρείται μία από τις κορυφαίες σχολές της χώρας.

«Έγινε δεκτός σε πολλά κολέγια» είπε χαρακτηριστικά ο Ντόναλντ Τραμπ σε βίντεο στη Daily Mail. «Είναι ένας πολύ έξυπνος τύπος και θα πάει στο Stern School of Business, που είναι μία υπέροχη σχολή στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης».

Ο Μπάρον Γουίλιαμ Τραμπ γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη στις 20 Μαρτίου του 2006 και είναι το μοναδικό παιδί που έχει αποκτήσει ο Τραμπ με τη σύζυγό του, Μελάνια Κνάους.

«Είναι ένα πολύ ικανό παιδί, αλλά δεν είναι πια παιδί. Απλώς έχει περάσει σε κάτι πέρα από την παιδική ηλικία. Τα πάει περίφημα» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με το AP, ο Μπάρον αποφοίτησε τον Μάιο από την Ακαδημία του Όξμπριτζ, στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα. Ως πρωτοετής φοιτητής στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, θα παρακολουθεί μαθήματα λίγα χιλιόμετρα μακριά από το πατρικό του σπίτι στον Πύργο Τραμπ, το χρυσό παλάτι στο οποίο μεγάλωσε.

Τρία από τα τέσσερα παιδιά του πρώην Προέδρου, η Ιβάνκα Τραμπ, η Τίφανι Τραμπ και ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ — αποφοίτησαν από το Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια, το οποίο είχε επιλέξει και ο ίδιος ο Τραμπ.

«Πήγα στο Wharton, και αυτό ήταν σίγουρα ένα που σκεφτόμασταν. Δεν το κάναμε. Πήγαμε στο Stern» ανέφερε ο Τραμπ ενώ αποκάλυψε ότι ο γιος του θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο, ένα άθλημα που αγαπά πολύ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις