Τετάρτη, 17 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Ντόναλντ Τραμπ: Σάλος από την ευχή του κωμικού Κάιλ Γκας για την απόπειρα δολοφονίας – «Μην αστοχήσετε την επόμενη φορά»

Ντόναλντ Τραμπ: Σάλος από την ευχή του κωμικού Κάιλ Γκας για την απόπειρα δολοφονίας – «Μην αστοχήσετε την επόμενη φορά»

Πολλές είναι οι αντιδράσεις που έχει προκαλέσει το σχόλιο του Κάιλ Γκας, ο οποίος θέλησε να αστειευτεί με την απόπειρα δολοφονίας στον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, με το κωμικό ροκ συγκρότημα Tenacious D του Τζακ Μπλακ να ακυρώνει τις υπόλοιπες εμφανίσεις στην Αυστραλία.

Ολα ξεκίνησαν όταν ο Τζακ Μπλακ εμφανίστηκε με μια τούρτα στη σκηνή και προέτρεψε τον Κάιλ Γκας να κάνει μια ευχή. Τότε ο μουσικός και ηθοποιός αναφερόμενος στον Ντοναλντ Τραμπ είπε «να μην αστοχήσετε την επόμενη φορά».

Τα όσα είπε ο Κλαιλ Γκας προκάλεσαν πολλές αντιδράσεις και μάλιστα Αυστραλός βουλευτής ζήτησε την απέλαση του συγκροτήματος από τη χώρα.

Μιλώντας στο CNN ο Τζακ Μπλακ ξεκαθάρισε «ποτέ δεν θα επιδοκίμαζα τη ρητορική μίσους ούτε θα ενθαρρύνω την πολιτική βία σε οποιαδήποτε μορφή. Μετά από πολύ προβληματισμό, δεν αισθάνομαι πλέον ότι είναι σκόπιμο να συνεχίσω την περιοδεία Tenacious D και όλα τα μελλοντικά δημιουργικά σχέδια βρίσκονται σε αναμονή. Είμαι ευγνώμων στους οπαδούς για την υποστήριξη και την κατανόησή τους».

Ο Κάιλ Γκας από την πλευρά του ζήτησε συγγνώμη για όσα είπε σε  ανάρτησή του στο Instagram την Τρίτη.

«Η ατάκα που αυτοσχεδίασα στη σκηνή της Κυριακής το βράδυ στο Σίδνεϊ ήταν εξαιρετικά ακατάλληλη, επικίνδυνη και ένα τρομερό λάθος. Δεν επιδοκιμάζω τη βία κανενός είδους, σε καμία μορφή, εναντίον κανενός. Αυτό που συνέβη ήταν μια τραγωδία και λυπάμαι απίστευτα για τη σοβαρή έλλειψη κρίσης από μέρους μου. Ζητώ βαθιά συγγνώμη από όσους απογοήτευσα και πραγματικά μετανιώνω για τον πόνο που προκάλεσα», έγραψε,

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kyle Gass (@theactualkylegass)

Να σημειωθεί ότι ο ατζέντης του Γκας, Μάικλ Γκριν της Greene Talent, είπε στο CNN ότι πλέον δεν εκπροσωπεί τον 64χρονο μουσικό.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις