Τετάρτη, 11 Σεπτ.
29oC Αθήνα

Ντόναλντ Τραμπ: «Στημένο υπέρ της Κάμαλα Χάρις το debate – Η Τέιλορ Σουίφτ θα πληρώσει το τίμημα»

Ντόναλντ Τραμπ: «Στημένο υπέρ της Κάμαλα Χάρις το debate – Η Τέιλορ Σουίφτ θα πληρώσει το τίμημα»
Φωτογραφία αρχείου Reuters - David Dee Delgado

Πυρά κατά της Κάμαλα Χάρις, του τηλεοπτικού δικτύου ABC και της Τέιλορ Σουίφτ, εξαπέλυσε σήμερα (11.09.2024) ο Ντόναλντ Τραμπ, σε μία προσπάθεια να κερδίσει και πάλι «έδαφος» μετά την θριαμβευτική εμφάνιση της υποψήφιας των Δημοκρατικών.

Η Κάμαλα Χάρις φαίνεται πως κέρδισε αρκετούς αναποφάσιστους στη χθεσινή τηλεμαχία με τον Ντόναλντ Τραμπ. Το τελευταίο «χτύπημα» για τον Ρεπουμπλικανό υποψήφιο ήταν πως η Τέιλορ Σουίφτ δήλωσε ανοιχτά πως υποστηρίζει την υποψήφια των Δημοκρατικών.

Ο Ντόναλντ Τραμπ σε σημερινές του δηλώσεις δήλωσε πως το χθεσινό ντιμπέιτ ήταν «στημένο» από το τηλεοπτικό δίκτυο ABC υπέρ της Κάμαλα Χάρις.

«Ήταν μια στημένη συμφωνία, όπως είχα υποθέσει ότι θα είναι, όταν κοιτάς το γεγονός ότι διόρθωναν όλα (όσα έλεγα) και δεν διόρθωναν όσα εκείνη έλεγε», είπε ο Τραμπ για τους δημοσιογράφους του ABC που συντόνισαν το ντιμπέιτ και ξαναρωτούσαν τον Αμερικανό πρώην πρόεδρο για ψευδείς ισχυρισμούς που έκανε.

Μετά τα περί «στημένων παιχνιδιών», ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ επιτέθηκε και στην Αμερικανίδα pop star που ξεκαθάρισε πως στηρίζει την Χάρις.

«Δεν ήμουν οπαδός της Τέιλορ Σουίφτ (…) Φαίνεται να υποστηρίζει πάντα έναν Δημοκρατικό και πιθανότατα θα πληρώσει το τίμημα για αυτό στην αγορά των μουσικών πωλήσεων», είπε.

Υπενθυμίζεται πως η τραγουδίστρια με τους αμέτρητους fans σε όλον τον κόσμο, «έστρεψε» την πλάτη της στους Ρεπουμπλικανούς όταν ο αντιπρόεδρος του Ντόναλντ Τραμπ, ο Τζέι Ντι Βανς, σε παλιότερες του δηλώσεις είχε αναφέρει πως οι γυναίκες ψηφοφόροι των Δημοκρατικών είναι «κυρίες με γάτες και χωρίς παιδιά»

Η Τέιλορ Σουίφτ αμέσως του «απάντησε» με φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram στην οποία κρατούσε αγκαλιά την γάτα της.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις