Site icon NewsIT

Ο 90χρονος Μπους πηδάει με αλεξίπτωτο (ξανά!)

13.06.2014 | 15:27
Ο 90χρονος Μπους πηδάει με αλεξίπτωτο (ξανά!)

Έχουμε συνηθίσει τους πολιτικούς να γιορτάζουν τα γενέθλιά τους με επίσημα δείπνα με τις οικογένειές τους, όμως ο 90χρονος, πλέον, πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Τζορτ Μπους ο πρεσβύτερος, αποφάσισε να κάνει για ακόμη μία φορά πτώση με αλεξίπτωτο από τα 6.300 πόδια!

Ο Τζορτζ Μπους, λοιπόν, ήταν δεμένος με έναν πρώην αλεξιπτωτιστή του αμερικάνικου στρατού, ο οποίος μετρά περισσότερες από 10.000 πτώσεις στην καριέρα του.

“Πιστεύω πως με αυτή την πτώση έκανε μία δήλωση”, είπε ο Μάικλ Έλιοτ, πρώην μέλος της ομάδας αλεξιπτωτιστών “Χρυσοί Ιππότες” του αμερικάνικου στρατού, ο οποίος και καθοδηγούσε τον πρώην αμερικανό Πρόεδρο. “Εάν θέλεις να κάνεις κάτι και έχεις το πάθος, τότε πρέπει να το κάνεις”, συμπλήρωσε.

Σημειώνεται μάλιστα, πως όλοι οι στενοί συγγενείς του Μπους τον συμβούλευαν να μην κάνει το άλμα, μεταξύ των οποίων ο γιος του Τζορτ Μπους, ο οποίος έχει επίσης διατελέσει θητεία στο Οβάλ Γραφείο του Λευκού Οίκου, η σύζυγός του Μπάρμπαρα, αλλά και ο… γιατρός του!

Παρόλα αυτά, ο ατρόμητος Μπους δεν άκουσε κανέναν και όπως δήλωσε ο Έλιος, καθόλη τη διάρκεια της πτώσης “ο Μπους μου έδειχνε τον αντίχειρά του για να βεβαιωθώ ότι όλα είναι καλά”.

Η ώρα της πτώσης είχε κρατηθεί κρυφή από όλους στον τουριστικό προορισμό όπου ο Μπους περνάει τα καλοκαίρια του, στο Μέιν των Ηνωμένων Πολιτειών.

Πολλοί είχαν ακούσει τις φήμες πως θα επιχειρήσει το άλμα, όπως είχε κάνει και για τα 75α, 80ά, αλλά και τα 85α γενέθλιά του, όμως μόνο η οικογένειά του γνώριζε την πραγματικότητα.

“Είναι μία υπέροχη μέρα στο Μέιν – στην πραγματικότητα αρκετά καλή για μία πτώση με αλεξίπτωτο”, είχε γράψει στο twitter o Μπους το πρωί της Πέμπτης, όταν και αποκάλυψε πως θα κάνει το άλμα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τζ. Μπους: Στα 90 του θα πέσει με αλεξίπτωτο!

Ο Τζορτζ Μπους ζωγραφίζει τον Πούτιν και τη Μέρκελ – Δείτε τα έργα του πρώην προέδρου των ΗΠΑ

Ο καλλιτέχνης κύριος Τζορτζ Μπους

Πρωτοχρονιά στο νοσοκομείο για τη Μπάρμπαρα Μπους

Τα “μυστικά” του Air Force One και ο “επιδειξίας” Μπους!

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version