Site icon NewsIT

Ο Άντερσον Κούπερ του CNN έγινε πατέρας και μας συστήνει τον μπέμπη του!

01.05.2020 | 12:07
Ο Άντερσον Κούπερ του CNN έγινε πατέρας και μας συστήνει τον μπέμπη του!

Ο Άντερσον Κούπερ ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους δημοσιογράφους του CNN έγινε πατέρας και με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram μοιράστηκε τα χαρμόσυνα νέα με τους φίλους του και τους θαυμαστές του.

Σύστησε σε όλους μας το νεογέννητο πιτσιρικά του γράφοντας: «Θέλω να μοιραστώ μαζί σας ευχάριστα νέα. Την Δευτέρα έγινα πατέρας. Αυτός είναι ο Γουάϊατ Κούπερ. Είναι τριών ημερών. Τον ονόμασα έτσι από τον πατέρα μου τον οποίο έχασα όταν ήμουν 10 ετών. Ελπίζω να γίνω τόσο καλός μπαμπάς όσο ήταν ο δικός μου. Το μεσαίο του όνομα είναι Μόργκαν. Είναι ένα όνομα που υπάρχει στην οικογένεια από την πλευρά της μητέρας μου. Ξέρω ότι στη μαμά και στον μπαμπά μου θα άρεσε το Μόργκαν γιατί βρήκα πρόσφατα μια λίστα με ονόματα που είχαν φτιάξει πριν από 52 χρόνια όταν έψαχναν όνομα για μένα. Γουάϊατ Μόργκαν Κούπερ. Ο γιος μου. Γεννήθηκε 3,2 κιλά και είναι γλυκός, και απαλός και υγιής και είμαι τρισευτυχισμένος. Όταν ήμουν παιδί, σκεφτόμουν ότι ως ομοφυλόφιλος δεν θα μπορούσα να αποκτήσω παιδί».

Για τον λόγο αυτό, ο Αντερσον Κούπερ ευχαρίστησε γιατρούς και νοσοκόμες και όσους βοήθησαν στην γέννηση του γιού του αλλά και στην παρένθετη μητέρα που τον κυοφόρησε και τον έφερε στην ζωή. Όπως αναφέρει η γυναίκα αυτή έχει δική της οικογένεια και έναν υπέροχο σύζυγο και παιδιά και εκφράζει την απέραντη ευγνωμοσύνη του σ’ εκείνην.

Τέλος εύχεται η μητέρα, ο πατέρας κια ο αδελφός του να ζούσαν για να δουν τον Γουάϊατ.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version