Κόσμος

Ο άνθρωπος πίσω από τα βίντεο στον «δρόμο της ντροπής» – Ταπεινώνουν γυναίκες στο facebook [pics]

Ένας πρώην στρατιώτης που έγινε DJ είναι ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από τη σελίδα με βίντεο που ταπεινώνουν γυναίκες στο facebook.

Αποκαλύφθηκε ότι ο Βρετανός Sutton Coldfield βρίσκεται πίσω από τα ταπεινωτικά βίντεο που δείχνουν γυναίκες στον «δρόμο της ντροπής» στο Magaluf.

Χρησιμοποιώντας το nick “He Who Dares” (Αυτός που τολμά), ο Sutton Coldfield τραβούσε βίντεο γυναίκες που επέστρεφαν ξημερώματα στο ξενοδοχείο τους μετά από ξέφρενες νύχτες στο Magaluf.

Βίντεο ταπείνωσης στο facebook

Ανέβαζε τα βίντεο από γυναίκες που κάνουν τον «δρόμο της ντροπής» στη σελίδα «Maga Walk of Shame Official». Η φράση «δρόμος της ντροπής» χρησιμοποιείται όταν μια γυναίκα ή ένας άντρας γυρίζει σπίτι την επόμενη μέρα μετά από μια περιστασιακή σεξουαλική συνεύρεση.

DAVIDKING DAVIDKING DAVIDKING

Η σελίδα του, όπου άντρες καταγράφουν γυναίκες στον δρόμο της ντροπής και ανεβάζουν τα βίντεο, έχει πάνω από 10.000 followers. Αρνήθηκε να σχολιάσει το θέμα όταν εντοπίστηκε στο Magaluf από τη Sun.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Στριμωγμένος ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν: Καταγγελίες από τα Κατεχόμενα μέσω Ολλανδίας για εμπλοκή του σε σκάνδαλο για ξέπλυμα μαύρου χρήματος
Ο δολοφονημένος Τουρκοκύπριος επιχειρηματίας Χαλίλ Φάλγιαλι «δείχνει» συνεργάτες του Ερντογάν – Η υπόθεση στην τουρκική Βουλή
Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν 3
Πέφτει η δημοτικότητα του Ντόναλντ Τραμπ – Ασυγχώρητη για τους Αμερικάνους η κόντρα με το Χάρβαρντ
Αντίθετοι με τον έλεγχο των μουσείων, οι περισσότεροι Αμερικάνοι - Τα τρία τέταρτα των ψηφοφόρων θεωρούν πως ο Ντόναλντ Τραμπ δεν πρέπει να θέσει υποψηφιότητα για τρίτη θητεία
Ντόναλντ Τραμπ 1