Σάββατο, 27 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Ο «dirty» Duterte ξαναχτυπά! «Απολαύσαμε το φιλί»

Rodrigo Duterte

Μετά τον σάλο που προκάλεσε το φιλί με παντρεμένη, ο πρόεδρος των Φιλιππίνων Rodrigo Duterte υπεραπίστηκε την πράξη του.

Ο 73χρονος πρόεδρος των Φιλιππίνων Rodrigo Duterte προσέφερε ένα δωρεάν βιβλίο με αντάλλαγμα ένα φιλί κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Νότια Κορέα.

Αφού κάλεσε την Bea Kim στη σκηνή, ο Duterte την προκάλεσε να τον φιλήσει για να πάρει το βιβλίο. Η νεαρή γυναίκα αρχικά δίστασε λέγοντας πως είναι παντρεμένη.

Λίγο αργότερα όμως τον άφησε να τη φιλήσει στα χείλη, με το πλήθος να επικροτεί.

Ανένδοτος ο Duterte

“Το απολαύσαμε. Ήταν κάτι της showbiz και όλοι το απολαύσαμε” δήλωσε σε δημοσιογράφους με την άφιξή του στη Μανίλα. “Δεν το κάνω δημόσια αν είναι κάτι κακό. Νομίζω ότι αν όλες οι γυναίκες υπογράψουν να παραιτηθώ, θα το κάνω”.

Από τότε που εξελέγη στα μέσα του 2016, ο Duterte βρίσκεται στο στόχαστρο για τα σχόλιά του για τις γυναίκες. Ανάμεσά τους και τα αστεία για βιασμούς και μοιχεία.

Ομάδες γυναικών και μέλη της αντιπολίτευσης τον κατηγορούν για κατάχρηση εξουσίας και μισογυνισμό μετά το τελευταίο περιστατικό.

“Το φιλί ήταν φυσικό. Αυτό είναι το στιλ μου. Δεν υπάρχει τίποτα κακό σε ένα απλό φιλί. Προκαλείτε σάλο. Απλά ζηλεύουν” υπογράμμισε ο Duterte.

Πηγή: France24

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις