Κυριακή, 20 Οκτ.
16oC Αθήνα

Ο Έλον Μασκ αποθεώνει τον Κύπριο Ευρωβουλευτή και Youtuber, Φειδία Παναγιώτου – «Έχει δίκιο, συγχαρητήρια»

Ο Έλον Μασκ αποθεώνει τον Κύπριο Ευρωβουλευτή και Youtuber, Φειδία Παναγιώτου – «Έχει δίκιο, συγχαρητήρια»
Φωτογραφία: Reuters

Έναν ισχυρό σύμμαχο έχει στη «φαρέτρα» του ο 24χρονος Κύπριος influencer και Ευρωβουλευτής, Φειδίας Παναγιώτου– τον ισχυρό Έλον Μασκ.

Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης του Twitter/X Έλον Μασκ, εξέφρασε δημόσια τη στήριξή του στον Φειδία Παναγιώτου, που εκλέχθηκε ευρωβουλευτής στις κάλπες της 9ης Ιουνίου.

Ο Μασκ, προχώρησε σήμερα (13.07.2024) σε δυο αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο X, μέσα από τις οποίες δηλώνει πως στηρίζει τον Παναγιώτου και συμφωνεί μαζί του.

Ο εκκεντρικός επιχειρηματίας, αναδημοσίευσε ένα βίντεο του 24χρονου, στο οποίο αναλύει την υποψηφιότητα της Ούρσουλας Φον ντερ Λάιεν, για την την επανεκλογή της στη θέση της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Ο νεαρός Ευρωβουλευτής, προχώρησε σε μία δημοσκόπηση για το εάν θα πρέπει να ψηφίσει υπέρ ή κατά της επανεκλογής της.

«Εσείς παιδιά θα αποφασίσετε, εάν θέλετε να ψηφίσει υπέρ ή κατά της. Μέσω εμένα έχετε φωνή για το μέλλον της Ευρώπης», ανέφερε ο ίδιος.

Ο Έλον Μασκ, αφού έκανε share το βίντεο, στη συνέχεια έγραψε:  «Ο Φειδίας έχει δίκιο. Είναι πολύ σημαντική απόφαση».

Νωρίτερα, ο ιδρυτής της Tesla, είχε δημοσιεύσει και ένα άλλο βίντεο του Φειδία Παναγιώτου, δίνοντάς του συγχαρητήρια για την εκλογή του στην Ευρωβουλή.

Με τη σειρά του, ο influencer και Ευρωβουλευτής δημοσίευσε βίντεο μέσα από την άδεια αίθουσα της Oλομέλειας του Ευρωκοινοβουλίου, στηριζοντας τα λεγόμενα του Μασκ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις