Site icon NewsIT

Ο Έλον Μασκ ειρωνεύεται την Τέιλορ Σουίφτ για την υποστήριξη στην Κάμαλα Χάρις: «Με έπεισες, θα σου χαρίσω ένα παιδί»

11.09.2024 | 13:39
Ο Έλον Μασκ ειρωνεύεται την Τέιλορ Σουίφτ για την υποστήριξη στην Κάμαλα Χάρις: «Με έπεισες, θα σου χαρίσω ένα παιδί»

Tennis - U.S. Open - Flushing Meadows, New York, United States - September 8, 2024 Elon Musk is seen during the final match between Italy's Jannik Sinner and Taylor Fritz of the U.S. REUTERS/Mike Segar

Λίγες ώρες μετά την ανάρτηση της Τέιλορ Σουίφτ στην οποία υποστηρίζει ανοιχτά την Κάμαλα Χάρις στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, ο Έλον Μασκ θέλησε να κάνει το δικό του…σχόλιο.

Η Αμερικανίδα σταρ δήλωσε ότι στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ θα ψηφίσει την Κάμαλα Χάρις, και αναφερόμενη σε παλαιότερο σχόλιο του εκλεκτού του Τραμπ, Τζέι Ντι Βανς, αποκάλεσε σατιρικά τον εαυτό της «άτεκνη ιδιοκτήτρια γατών». Την ανακοίνωσή της σχολίασε με τη σειρά του ο Έλον Μασκ με μία πολύ προβληματική ανάρτηση στο X.

Συγκεκριμένα, ο δισεκατομμυριούχος διευθύνων σύμβουλος της Tesla και της SpaceX, δημοσίευσε μια ντροπιαστική και άκρως σεξιστική ανάρτηση στα social media, στην οποία της απευθύνεται λέγοντας: «Ωραία Τέιλορ… κέρδισες… θα σου χαρίσω ένα παιδί και θα φυλάω τις γάτες σου με τη ζωή μου».

Ο Μασκ, ο οποίος έχει μια μακροχρόνια φιλοδοξία να κατοικήσει στον Άρη, έχει αποκτήσει 12 παιδιά και αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε διαμάχη για την επιμέλεια για τα τρία από αυτά με την πρώην σύντροφό του Γκράιμς.

Σε άλλη ανάρτησή του, ο Μασκ εξήγησε τον λόγο που θεωρεί ότι η Κάμαλα Χάρις δεν πρέπει να γίνει η επόμενη πρόεδρος των ΗΠΑ.

«Αν δεν υπάρξει σημαντική μεταρρύθμιση της κυβέρνησης, οι νόμοι και οι κανονισμοί θα συνεχίσουν να χειροτερεύουν κάθε χρόνο έως ότου κάθε μεγάλη προσπάθεια, από τον σιδηρόδρομο υψηλής ταχύτητας μεταξύ των πόλεων μας μέχρι την πολυπλανητική ζωή, είναι ουσιαστικά παράνομη.

Ο Τραμπ υποστηρίζει μια κυβερνητική επιτροπή αποτελεσματικότητας για να επιτρέψει να γίνουν σπουδαία πράγματα, η Καμάλα όχι. Δεν θα φτάσουμε ποτέ στον Άρη αν κερδίσει η Κάμαλα», τόνισε στο X.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version