Site icon NewsIT

Ο ένοπλος του Παρισιού σε νέα φωτογραφία – Είχε μαζί του και εκρηκτικά;

19.11.2013 | 12:28
Ο ένοπλος του Παρισιού σε νέα φωτογραφία – Είχε μαζί του και εκρηκτικά;

Από Πόλη του Φωτός, εδώ κι ένα 24ωρο, το Παρίσι έχει μετατραπεί σε Πόλη του τρόμου. Αιτία, ο άγνωστος άνδρας, που χθες με μια καραμπίνα στα χέρια, μπήκε πυροβολώντας στα γραφεία της εφημερίδας Liberation και στην τράπεζα Societe Generale. Η Figaro "ανέβασε" νέα φωτογραφία του υπόπτου!

Μια νέα φωτογραφία, όπου φαίνεται ακόμη πιο καθαρά το πρόσωπο του δράστη “ανέβασε” στην ιστοσελίδα της η εφημερίδα Figaro.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο άνθρωπος που σκόρπισε τρόμο και πανικό χθες στο Παρίσι, είπε στον άνδρα που πήρε όμηρο για σχεδόν μισή ώρα και τον ανάγκασε να τον μεταφέρει με το αυτοκίνητό του στα Ηλύσια Πεδία, πως είχε μαζί του “αρκετά εκρηκτικά για να ανατινάξω το παλιάμαξό σου”.

Πολλοί τον είδαν, κανείς δεν ξέρει που είναι

Η αστυνομία έδωσε ήδη από χθες στη δημοσιότητα φωτογραφίες του δράστη. Έχει ευρωπαϊκά χαρακτηριστικά και ηλικία του είναι 35 με 40 χρόνων.
Πιστεύεται πως είναι ο ίδιος που εισέβαλε την Παρασκευή στην έδρα του τηλεοπτικού δικτύου BFMTV και αυτός που υποχρέωσε έναν οδηγό αυτοκινήτου να τον μεταφέρει κοντά στα Ηλύσια Πεδία αφού προηγουμένως είχε ανοίξει πυρ έξω από την τράπεζα Societe Generale στη συνοικία La Defence του Παρισιού.

Οι έρευνες συνεχίζονται αδιάκοπα και η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και φυσικά τη σύλληψη του δράστη.

Από τα πυρά του άγνωστου άνδρα κατά την εισβολή στη Liberation, τραυματίστηκε σοβαρά ένας βοηθός φωτογράφου

Για να φτάσει όμως η αστυνομία στη σύλληψη, πρέπει να «αποκρυπτογραφήσει» τις πληροφορίες που έχουν φτάσει στα χέρια της, από πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά της!

Οι αστυνομικοί έχουν στην κατοχή τους “πολλά στοιχεία” και έχουν λάβει “εκατοντάδες τηλεφωνήματα”. “Πρέπει να τα επαληθεύσουμε και αυτό θα πάρει χρόνο”, τόνισε η ίδια πηγή.

Η πηγή αυτή πρόσθεσε ότι εκτός από τα στοιχεία που πρέπει να “φιλτράρει”, η εγκληματολογική υπηρεσία έχει στην κατοχή της πολλές φωτογραφίες του ενόπλου από τις εικόνες που κατέγραψαν πολλές κάμερες παρακολούθησης “και άλλο υλικό το οποίο δεν μπορεί να αποκαλυφθεί”.


Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η αστυνομία βασίζεται πολύ στη μαρτυρία του οδηγού στο αυτοκίνητο του οποίου ο ένοπλος παρέμεινε για 20 λεπτά περίπου, όταν του ζήτησε να τον μεταφέρει στα Ηλύσια Πεδία.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: REUTERS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ένοπλος του Παρισιού εισβάλλει με την καραμπίνα στο BFM TV! (VIDEO)

Αυτός είναι ο άνδρας που κυκλοφορεί στο Παρίσι με καραμπίνα και πυροβολεί (;) – Τι αποκάλυψε στον όμηρο (ΦΩΤΟ και VIDEO)

Συναγερμός στο Παρίσι! Άνδρας γυρνάει με μια καραμπίνα και πυροβολεί! Έκκληση της αστυνομίας στους πολίτες να μην κυκλοφορούν έξω!

Εισβολή ενόπλου στα γραφεία της Liberation

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version