Site icon NewsIT

Ο gentleman με το ένοχο μυστικό – Δείτε τι βρήκε στο κινητό του άντρα της μια γυναίκα

05.12.2016 | 14:55
Ο gentleman με το ένοχο μυστικό – Δείτε τι βρήκε στο κινητό του άντρα της μια γυναίκα

Η απίστευτη ιστορία της Jane που διέλυσε το γάμο της μόλις ανακάλυψε πως ο άντρας της είναι παιδόφιλος. Οι ιπποτικοί του τρόποι την έκαναν να τον ερωτευτεί, μέχρι που έψαξε το κινητό του επειδή νόμιζε ότι την απατάει.

Η Jane Gaskin από τη Μεγάλη Βρετανία, νόμιζε ότι στο πρόσωπο του David Huggins είχε βρει τον ιδανικό άντρα… Γνωρίστηκαν μέσω διαδικτύου τον Αύγουστο του 2014 και λίγο αργότερα συναντήθηκαν. Οι ιπποτικοί του τρόποι και η ευγένεια του την κέρδισαν σχεδόν αμέσως.

Εκείνη ήταν χήρα και είχε πολλά χρόνια να ερωτευτεί. Ο 48χρονος έκανε την καρδιά της να χτυπήσει δυνατά και τίποτα δεν προμήνυε ότι ήταν κάτι άλλο απο αυτό που έδειχνε.

«Ένιωθα πολύ τυχερή που τον γνώρισα, πιστεύοντας πως μου δόθηκε δεύτερη ευκαιρία στον έρωτα» ανέφερε η 47χρονη.

Λίγο αργότερα, αποφάσισαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας… Εκείνη νόμιζε ότι μετά από όσα δυσάρεστα της συνέβησαν είχε βρει επιτέλους την ευτυχία. Ωστόσο, περίπου 10 μήνες μετά το γάμο τους, εκείνος άλλαξε συμπεριφορά με τη γυναίκα να παραπονιέται ότι δεν της έδινε σημασία, πως δεν ήθελε σεξ και ότι ήταν συνεχώς με ένα κινητό στο χέρι.

Πίστεψε ότι την απατάει και για αυτό αποφάσισε να ψάξει το κινητό του. “Όταν έχασε ξαφνικά το ενδιαφέρον του για σεξ καθώς και όταν άρχισε να γίνεται μυστικοπαθής με τον κινητό του, υπέθεσα ότι είχε ερωμένη” εξομολογήθηκε.

Και ενώ περίμενε να βρει την “ερωμένη” του, τελικά ανακάλυψε κάτι χειρότερο… Ο άντρας της ήταν παιδόφιλος!

Έντρομη αντίκρισε δεκάδες άσεμνες φωτογραφίες παιδιών. «Ήταν το πιο αποκρουστικό και αηδιαστικό πράγμα που έχω δει στη ζωή μου» τόνισε. Αμέσως έτρεξε στην κρεβατοκάμαρα όπου κοιμόταν ο σύζυγος του και σοκαρισμένη του είπε τι είχε δει.

Εκείνος, την παρακάλεσε να μην καλέσει την αστυνομία, ενώ της υποσχέθηκε ότι θα διέγραφε μια για πάντα τις συγκεκριμένες φωτογραφίες. Ωστόσο, εκείνη είχε αποφασίσει ότι θα ενημερώσει τις Αρχές, οι οποίες έσπευσαν στο σημείο και συνέλαβαν τον παιδόφιλο.

Ο άντρας της καταδικάστηκε σε 8 μήνες φυλάκιση με αναστολή 2 χρόνων, ενώ η ίδια έκανε γνωστή την απόφαση ώστε να ξέρουν όπως λέει το πρόσωπο του και τα “γούστα” του.

Πηγή: Daily Mail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version