Site icon NewsIT

Ο γιος του Νίκολας Κέιτζ, Ουέστον, δήλωσε αθώος για την επίθεση στη μητέρα του – «Ήταν σε κατάσταση μανιακής οργής» είπε η Φούλτον

01.08.2024 | 10:14
Ο γιος του Νίκολας Κέιτζ, Ουέστον, δήλωσε αθώος για την επίθεση στη μητέρα του – «Ήταν σε κατάσταση μανιακής οργής» είπε η Φούλτον

Cast member Nicolas Cage attends the premiere of the film "Longlegs" at the Egyptian Theatre Hollywood in Los Angeles, California, U.S., July 8, 2024. REUTERS/Mario Anzuoni

Αρνήθηκε τις κατηγορίες για επίθεση με φονικό όπλο σε βάρος της μητέρας του Κριστίνα Φούλτον, ο γιος του Νίκολας Κέιτζ, Ουέστον, ενώπιον του δικαστηρίου στο Λος Άντζελες χθες, Τετάρτη (31.07.24).

Αθώος δήλωσε ο γιος του Νίκολας Κέιτζ, ο οποίος φτάνοντας στο δικαστήριο και ερωτηθείς από δημοσιογράφους σχετικά με τις κατηγορίες επίθεσης στη μητέρα, υποστήριξε ότι εκείνη χρειάζεται ψυχολογική βοήθεια κι όχι ο ίδιος. 

Υπενθυμίζεται ότι ο 33χρονος Ουέστον συνελήφθη, γιατί η 57χρονη Φούλτον ισχυρίστηκε ότι ο γιος της επιτέθηκε τον περασμένο Απρίλιο.

Μετά τη σύλληψη του Ουέστον, η Φούλτον μιλώντας για το περιστατικό, υποστήριξε ότι ο γιος της έπαθε κρίση ψυχικής υγείας.

«Στις 28 Απριλίου 2024, γύρω στις 5:30 μ.μ., έλαβα επείγοντα μηνύματα από φίλους του γιου μου, Ουέστον Κέιτζ, σχετικά με την επιδεινούμενη ψυχική του κατάσταση, που με προέτρεπαν να έρθω να βοηθήσω», ανέφερε σε δήλωσή της.

«Όταν έφτασα για να του προσφέρω υποστήριξη και να τον παρηγορήσω, βρισκόταν ήδη στη μέση μιας μανιακής οργής… Μέσα σε λίγα λεπτά, δέχθηκα βάναυση επίθεση και υπέστη σοβαρά τραύματα» είπε η ίδια.

Μάλιστα, όπως σημείωσε, παρακάλεσε την αστυνομία «να τον κρατήσει για αξιολόγηση ψυχικής υγείας», αλλά οι αρχές φέρεται να αρνήθηκαν το αίτημά της.

«Ως μητέρα, είμαι βαθιά θλιμμένη και ανησυχώ για τη συνεχιζόμενη κρίση ψυχικής υγείας του Ουέστον… Είναι επιτακτική ανάγκη να λάβει τη βοήθεια που χρειάζεται απεγνωσμένα», τόνισε.

Δικαστής εξέδωσε προστατευτική εντολή για τη Φούλτον, απαγορεύοντας στον Ουέστον να επικοινωνεί με τη μητέρα του μέχρι να επιλυθεί η υπόθεση.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version