Site icon NewsIT

Ο ήρωας του Παρισιού: Μπήκε μπροστά στις σφαίρες για να σώσει μια γυναίκα

16.11.2015 | 17:44
Ο ήρωας του Παρισιού: Μπήκε μπροστά στις σφαίρες για να σώσει μια γυναίκα

Όσο περνάνε οι μέρες από τις πολύνεκρες τρομοκρατικές επιθέσεις, γίνονται γνωστές οι απίστευτες ιστορίες ηρωισμού των θυμάτων από τη μοιραία νύχτα. Ο κόσμος γνωρίζει τις τελευταίες στιγμές τους στη ζωή.

Συγκλονιστικά είναι τα όσα περιγράφουν οι φίλοι του Ludovic Boumbas από τη Γαλλία. O 40χρονος από τη Γαλλία χαιρετίζεται ως ήρωας της σφαγής του Παρισιού, με δημοσιεύματα να τον θέλουν να πήδηξε μπροστά στις σφαίρες για να σώσει τη ζωή μιας γυναίκας που δίνει μάχη για τη ζωή της στο νοσοκομείο. Οι φίλοι του μιλάνε για τον Ludovic που ρίχτηκε μπροστά στον παρανοϊκό τρομοκράτη που γάζωνε τον κόσμο.

“Ο Ludo έπεσε μπροστά από ένα κορίτσι για να το προστατεύσει και χτυπήθηκε από τις σφαίρες. Χτυπήθηκε και εκείνη αλλά επέζησε και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Του άρεσε να ταξιδεύει και πάνω απ’ όλα αγαπούσε τους ανθρώπους”, δήλωσε φίλος του στη Mail Online.

O Ludovic ήταν στο πάρτι γενεθλίων της 35χρονης Houda Saadi όταν εισέβαλαν οι τρομοκράτες. Η 36χρονη αδερφή της Halima πέθανε στο σημείο, ενώ η εορτάζουσα υπέκυψε αρότερα στα τραύματά της. Τα αδέρφια τους Khaled και Bashir προσπάθησαν να τις σώσουν αλλά δεν τα κατάφεραν. Πέθαναν στα χέρια τους.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version