Κόσμος

Ο Κάρολος και η Καμίλα δεν είχαν δει φωτογραφία του μωρού της Μέγκαν και του Χάρι!

Κι όμως! Ο Πρίγκιπας Κάρολος και η Δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα είναι σε επίσημη επίσκεψη στην Γερμανία. Και όπως δείχνει η αντίδραση της Καμίλας ούτε εκείνοι είχαν δει φωτογραφία του νεογέννητου μωρού της Μέγκαν και του Χάρι!

Την ώρα που έκαναν περίπατο στο κέντρο της Λειψίας κάποιος έδειξε φωτογραφία του μωρού της Μέγκαν και του Χάρι στην Καμίλα. Κοιτάζοντάς την σε ένα κινητό τηλέφωνο η Καμίλα χαμογέλασε και είπε: «Σας ευχαριστώ που μου την δείχνετε!»

Η Καμίλα και ο Κάρολος έφτασαν στην Γερμανία το βράδυ την Τρίτη για τετραήμερη επίσημη επίσκεψη. Ο Πρίγκιπας Κάρολος αναφερόμενος στην γέννηση του εγγονού του είπε: «Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι με αυτά τα νέα και περιμένουμε πως και πως να δούμε από κοντά το μωρό όταν επιστρέψουμε στην Βρετανία».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα