Κόσμος

Ο Κάρολος θα άφηνε την Νταϊάνα στα σκαλιά της εκκλησίας

Χρόνια μετά τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα και ενώ ο πρίγκιπας Κάρολος παντρεύτηκε τελικά τη μεγάλη του αγάπη, η "καταδικασμένη" σχέση τους συνεχίζει να απασχολεί.

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας, σύμφωνα με νέα βιογραφία του, είχε βασανιστικές αμφιβολίες και λίγο έλειψε να την παρατήσει στα σκαλιά της εκκλησίας.

Το βράδυ πριν από τον “καταδικασμένο” γάμο τους ήταν ένα βήμα προτού τον ακυρώσει, σύμφωνα με το βιβλίο της Catherine Mayer “Charles: Heart of a King”.

“Ήταν απελπισμένος” ισχυρίζεται η συγγραφέας ότι ανέφερε άτομο από τον στενό του κύκλο.

Η μέλλουσα πριγκίπισσα, με την οποία ήταν αρραβωνιασμένος 5 μήνες μετά από ένα σύντομο φλερτ, δεν ήταν το χαρούμενο κορίτσι που πίστευε αλλά μια ευάλωτη και πολύπλοκη γυναίκα που έπασχε από κάποια διατροφική διαταραχή.

“Δεν μπορώ να το κάνω” φέρεται να είπε σε έμπιστό του άνθρωπο. Ανάλογες σκέψεις έκανε και η Νταϊάνα που, σύμφωνα με τον βιογράφο της Andrew Morton, εκμυστηρεύτηκε στις αδερφές της “δεν μπορώ να τον παντρευτώ, δεν μπορώ να το κάνω αυτό, είναι απίστευτο”.

Της είπαν ότι είναι πολύ αργά για να κάνει πίσω, καθώς το πρόσωπό της είναι ήδη τυπωμένο στις πετσέτες του τσαγιού, ενώ δεν είχε ιδέα πως και ο γαμπρός έπρεπε να πειστεί για να πάει στον ναό.

Ήξεραν και οι δύο πως η σχέση τους είναι βαθιά προβληματική. Εκείνη γνώριζε για τα αισθήματά του για την Καμίλα, ενώ εκείνος είχε πανικοβληθεί που παντρευόταν μια γυναίκα που δεν ξέρει.

Πηγή: Mirror

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Ρωσία και ΗΠΑ στη σωστή κατεύθυνση για να κλειστεί συμφωνία τερματισμού του πολέμου στην Ουκρανία» δηλώνει ο Λαβρόφ
«Η δήλωση Τραμπ αναφέρεται σε συμφωνία, και είμαστε έτοιμοι να καταλήξουμε, αλλά κάποια σημεία πρέπει να διασαφηνιστούν», σημειώνει ο επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας
Ο Υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρόφ