Κόσμος

Ο Κώστας Γαβράς έγινε επίτιμος διδάκτορας του Πανεπιστήμιου της Μασσαλίας

Ο σκηνοθέτης Κώστας Γαβράς τιμήθηκε με τον τίτλο του επίτιμου διδάκτορα του Πανεπιστημίου της Μασσαλίας στην Γαλλία. Η ανακήρυξη του Κώστα Γαβρά σε επίτιμο διδάκτορα έγινε από τον πρόεδρο του πανεπιστημίου, Ερίκ Μπρετόν.

Ο τίτλος που δόθηκε στον Κώστα Γαβρά, απονέμεται από το Πανεπιστήμιο σε προσωπικότητες ξένης υπηκοότητας για τις υπηρεσίες που προσέφεραν στην επιστήμη, τα γράμματα και τις τέχνες. 

Η επίσημη τελετή πραγματοποιήθηκε στο παλάτι του Φαρό και ενώ η ανακήρυξη του Κώστα Γαβρά σε επίτιμο διδάκτορα έγινε από τον πρόεδρο του πανεπιστημίου, Ερίκ Μπρετόν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα