Site icon NewsIT

Ο Λίαμ Πέιν πήγε στην Αργεντινή για τον Νάιαλ Χόραν: Χαμός στα social media – «Είμαι συντετριμμένος»

19.10.2024 | 11:02
Ο Λίαμ Πέιν πήγε στην Αργεντινή για τον Νάιαλ Χόραν: Χαμός στα social media – «Είμαι συντετριμμένος»

Συμπληρώθηκε η τετράδα με το τελευταίο μέλος των One Direction να αποχαιρετά τον Λίαμ Πέιν. Ο Ιρλανδός τραγουδιστής, Νάιαλ Χόραν, ήταν ο τελευταίος από τους 4 που είδε πρόσφατα τον 31χρονο ζωντανό, πράγμα που δίχασε το ίντερνετ λόγω…ευθύνης.

Στις 2 Οκτωβρίου στην Αργεντινή είχε μία προγραμματισμένη συναυλία ο Νάιαλ Χόραν, στην οποία βρέθηκα ο Λίαμ Πέιν. Σύμφωνα με τον ίδιο τον εκλιπόντα, μέσα από βίντεο που ανέβαζε στα social media είχε κάνει ξεκάθαρο ότι αφορμή του ταξιδιού του στο Μπουένος Άιρες, όπου και πέθανε, ήταν το σόου του πρώην μέλους των One Direction.

Ο Βρετανός τραγουδιστής που πέθανε την περασμένη Τετάρτη (16.10.2024) πέφτοντας από τον τρίτο όροφο ξενοδοχείου, είχε αποκαλύψει ότι ήθελε να συμφιλιωθεί με τον Χόραν και πως είχε περάσει πάρα πολύς καιρός από τότε που συνομίλησαν οι δύο τους. Ο Λίαμ είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν ήταν τσακωμένοι απλά είχαν πολλά να πουν.

«Πιστεύω ότι μπορεί απλώς να πάμε και να πούμε ένα γεια», είπε ο 31χρονος σε ένα βίντεο στο Snapchat που αναδημοσιεύτηκε στο X.

«Έχει περάσει καιρός από τότε που έχουμε μιλήσει εγώ και ο Niall. Έχουμε πολλά να πούμε. Και θα ήθελα να ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα με το αγόρι».

@niamflorals More Of Liam so proud at his Nini’s Buenos Aires Show! 😍♥️🧡💞 ( Tslot Buenos Aires 2/10/24 )✨ @Liam Payne @Niall Horan #niallhoran #liampayne #niam #niamhorayne #larry #larrystylinson #1D #onedirection #foryou #fyp #explore ♬ original sound – Niam Florals

«Είμαι περήφανος για σένα κύριε Χόραν, να περάσεις καλά εκεί πάνω [στη σκηνή]. Ανυπομονώ να τραγουδήσουμε μαζί μερικά παλιά τραγούδια των 1D», είχε πει ο Πέιν σε άλλο βίντεο που ανέβασε.

@proyectl4 #LiamPayne asistiendo al concierto de #NiallHoran ♬ Must Be Love – Niall Horan
@latestusnews Liam Payne seen dancing at bandmate Niall Horan s concert in Argentina days before untimely death #news #usnews #entertainment #Uknews #latestnews ♬ Aesthetic – Tollan Kim
@thesun Liam had been in Buenos Aires for Niall’s tour when he tragically plunged from the third floor of his hotel this afternoon #liampayne #onedirection #niallhoran ♬ original sound – The Sun

Ο Λίαμ βρέθηκε στη συναυλία και απόλαυσε τον πρώην συνεργάτη του που αποθεώθηκε στο μοναδικό του σόου, χόρεψε, τραγούδησε από τον χώρο VIP, χαιρέτησε πολλούς φαν που τον εντόπισαν και φωτογραφήθηκε μαζί τους. Όλα έδειχναν ότι ο Πέιν περνούσα πολύ καλά αλλά κανείς δεν φανταζόταν την τραγική κατάληξη που θα είχε 12 μέρες μετά.

Χαμός στα social media

Αμέσως μετά την είδηση του θανάτου του 31χρονου Λίαμ, όλος ο κόσμος «πάγωσε» και όπως είναι φυσικό όλοι περίμεναν να δουν τις αντιδράσεις των υπόλοιπων τεσσάρων πρώην μελών των One Direction. Όπως ήταν αναμενόμενο, ο ένας μετά τον άλλο ανέβαζαν φωτογραφίες και μακροσκελή μηνύματα μιλώντας για τον αδικοχαμένο «αδερφό» τους και προκαλώντας συγκίνηση.

Πολλοί φαν αναρωτιούνταν γιατί ο Νάιαλ δεν ανέβαζε κάτι, μιας και ήταν ο τελευταίος από τους 4 που πρόλαβε να δει τον Λίαμ και να μιλήσει μαζί του. Κάποιοι εξοργισμένοι φαν, στην απελπισία τους μετά τον «χαμό» του αγαπημένου τους σταρ, στράφηκαν εναντίον του Νάιαλ Χόραν αφήνοντας αρνητικά σχόλια στις αναρτήσεις του στα οποία τον κατηγορούσαν για την τραγική εξεέλιξη των γεγονότων.

«Ο Λίαμ ήρθε για σένα στην Αργεντινή, εξαιτίας σου πέθανε εσύ φταις».

«Δεν τον έχεις καν follow στο Instagram, αλήθεια πόσο φίλος του είσαι τελικά;».

«Δεν του μίλησες και είχες νεύρα που ήθελε προσοχή στη συναυλία σου. Ήταν κραυγή για βοήθεια».

«Δεν ήταν κανείς από εσάς φίλος του εκτός από τον Λούις και αυτά τα έτοιμα προγραμμένα κείμενα το δείχνουν».

«Δεν μπορεί να είναι αλήθεια»

Μετά τις τόσες αντιδράσεις ο Niall Horan, ήταν και ο τελευταίος που έκανε μία συγκινητική ανάρτηση για να αποχαιρετήσει τον φίλο του Liam Payne.

Ο υπόλοιποι τρεις, Harry Styles και Louis Tomlinson ανέβασαν τα δικά τους «αντίο» αλλά και ο Zayn Malik που φημίζεται για τις αντιπαραθέσεις του με τον Payne, ανέβασε ένα post για να χαιρετήσει τον φίλο του.

«Είμαι συντετριμμένος με τον θάνατο του καταπληκτικού μου φίλου, Λίαμ. Δεν μπορεί να είναι αλήθεια. Ο Λίαμ είχε τόση ενέργεια για ζωή και πάθος για τη δουλειά που το μετέδιδε. Ήταν ο πιο ευχάριστος στον χώρο και πάντα έκανε τους άλλους χαρούμενους και ασφαλείς.

Όλα τα γέλια που είχαμε αυτά τα χρόνια, μερικές φορές ακόμη και για τα πιο μικρά πράγματα, έρχονται στο μυαλό μου μαζί με θλίψη. Ζήσαμε τα πιο τρελά μας όνειρα μαζί και θα θυμάμαι κάθε στιγμή για πάντα. Ο δεσμός και η φιλία που είχαμε δεν έρχεται συχνά σε αυτή τη ζωή.

Νιώθω τόσο τυχερός που τον είδα πρόσφατα. Δυστυχώς δεν ήξερα ότι αφού του είπα αντίο και τον αγκάλιασα εκείνο το απόγευμα, θα του έλεγα αντίο για πάντα. Είναι αβάσταχτο.

Στέλνω την αγάπη και τα συλλυπητήριά μου στον Τζεοφ, την Κάρεν, την Ρουθ την Νίκολα και τον γιο του, Μπέαρ. Ευχαριστώ για όλα Payno. Σε αγαπώ αδερφέ, ο Nialler», έγραψε ο Νάιαλ.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version