Site icon NewsIT

Ο Μάικλ Μπλούμπεργκ έχει δαπανήσει 409 εκατ. δολάρια στην προεκλογική εκστρατεία του

20.02.2020 | 22:11
Ο Μάικλ Μπλούμπεργκ έχει δαπανήσει 409 εκατ. δολάρια στην προεκλογική εκστρατεία του

A projection of Democratic presidential candidate Michael Bloomberg as he debates is shown at his campaign office in the Brooklyn borough of New York City, New York, U.S., February 19, 2020. Picture taken February 19, 2020. REUTERS/Caitlin Ochs

Δεν διστάζει να βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη ο δισεκατομμυριούχος υποψήφιος για το χρίσμα των Δημοκρατικών Μάικλ Μπλούμπεργκ.

Τον Ιανουάριο ο Μάικλ Μπλούμπεργκ δαπάνησε 220,6 εκατομμύρια δολάρια για την προεκλογική εκστρατεία του, με το μεγαλύτερο μέρος του ποσού αυτού να δίνεται σε τηλεοπτικές διαφημίσεις, όπως ανακοίνωσε σήμερα το επιτελείο του.

Συνολικά ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης έχει δαπανήσει μέχρι στιγμής 409 εκατομμύρια δολάρια στην προσπάθειά του να κερδίσει το χρίσμα ώστε να είναι υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ στις εκλογές του προσεχούς Νοεμβρίου, όπου θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Αργότερα σήμερα το προεκλογικό επιτελείο του πρόκειται να υποβάλει μια πιο λεπτομερή αναφορά για τις δαπάνες αυτές στην Ομοσπονδιακή Εκλογική Επιτροπή.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version