Κόσμος

Ο Μπεν Άφλεκ άφησε τον Μπάτμαν για να μην πεθάνει από το ποτό

Σε μια δήλωση που θα συζητηθεί προχώρησε ο ηθοποιός Μπεν Αφλεκ προκαλώντας πολλά ερωτηματικά. 

Ο Μπεν Άφλεκ αποκάλυψε ότι ένας από τους λόγους για τους οποίους εγκατέλειψε το franchise του «Μπάτμαν» ήταν ο φόβος του ποτού.

Σε μια νέα συνέντευξη του στην εφημερίδα «The New York Times», ο ηθοποιός είπε ότι ο αγώνας του με το αλκοόλ και το διαζύγιό του από την Τζένιφερ Γκάρνερ συνέβαλαν στην απόφασή του να εγκαταλείψει το franchise.

Ο Άφλεκ είχε αναλάβει να γράψει το σενάριο και να σκηνοθετήσει μία σόλο ταινία του «Σκοτεινού Ιππότη», όμως αποχώρησε αρχικά από τη σκηνοθεσία (ανέλαβε ο Ματ Ριβς) αλλά και από τον ρόλο συνολικά.

«Έδειξα σε κάποιον το σενάριο που είχα γράψει για τον “Μπάτμαν”. Μου είπε ότι το σενάριο ήταν καλό. Μου είπε επίσης ότι θα πεθάνω από το αλκοόλ αν περάσω ξανά τα ίδια», είπε ο Μπεν.

Ο νικητής του Όσκαρ, ο οποίος χώρισε το 2018 από την Γκάρνερ πρόσθεσε: «Έπινα σχετικά κανονικά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό που συνέβη ήταν ότι άρχισα να πίνω όλο και περισσότερο όταν κατέρρευσε ο γάμος μου».

«Προσπαθείς να κάνεις τον εαυτό σου να νιώσει καλύτερα με το φαγητό, με το ποτό, το σεξ, τον τζόγο, τα ψώνια ή οτιδήποτε άλλο, αλλά αυτό καταλήγει να κάνει τη ζωή σου πιο δύσκολη. Στη συνέχεια για να διώξεις τη δυσφορία που σου προκαλούν κάνεις περισσότερο από αυτά. Τότε αρχίζει ο πραγματικός πόνος. Γίνεται ένας φαύλος κύκλος που δεν μπορείς να σπάσεις. Αυτό τουλάχιστον συνέβη σε μένα» πρόσθεσε.

Η ταινία του «Μπάτμαν» προχωράει κανονικά με τον Ρόμπερτ Πάτινσον να έχει αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο και την πρεμιέρα να είναι προγραμματισμένη για το καλοκαίρι του 2021.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η ιστορία του καμεραμάν που σκότωσε τον βιαστή του γιου του μπροστά στις κάμερες και αναδείχθηκε σε λαϊκό ήρωα
Ο 40χρονος εικονολήπτη Γκάρι Πλοσέ εκτέλεσε με μία σφαίρα στον κεφάλι τον Τζεφ Ντουσέ, τον δάσκαλο καράτε που είχε απαγάγει και κακοποιήσει σεξουαλικά τον 11χρονο γιο του Τζόντι
Τζόντι Πλοσέ
Αυτοκτόνησε η Βιρτζίνια Τζουφρέ – Είχε κατηγορήσει τον Επστάιν και τον πρίγκιπα Άντριου για βιασμό
Τον Αύγουστο του 2021, η Βιρτζίνια Τζουφρέ μήνυσε τον πρίγκιπα Άντριου για σεξουαλική κακοποίηση όταν εκείνη ήταν 17 ετών και είχε πέσει στα δίχτυα του κυκλώματος του Έπσταϊν
Η Βιρτζίνια Τζούφρε 1
Ο πλανήτης ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει τον Πάπα Φραγκίσκο - Το σφράγισμα του φέρετρου και η πορεία προς την ταφή
Ο τάφος του Πάπα Φραγκίσκου θα είναι λιτός, όπως εκείνος το είχε ζητήσει, από μάρμαρο Λιγυρίας (επαρχία της βόρειας Ιταλίας), από τη γη της καταγωγής των παππούδων του
Πάπας Φραγκίσκος στη Βασιλική του Αγίου Πέτρου