Τρίτη, 15 Οκτ.
22oC Αθήνα

Ο Μπιλ Κλίντον πήγε σε εστιατόριο και τον πέρασαν για τον Μπάιντεν: «Εσύ είσαι Τζο;»

Ο Μπιλ Κλίντον πήγε σε εστιατόριο και τον πέρασαν για τον Μπάιντεν: «Εσύ είσαι Τζο;»
REUTERS

Μία υπάλληλος έμεινε με το στόμα ανοιχτό όταν ο Μπιλ Κλίντον «έσκασε μύτη» σε εστιατόριο της Τζόρτζια. Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ ξάφνιασε το προσωπικό του καταστήματος μόνο που δεν ήταν ο πρόεδρος που σκεφτόταν η εργαζόμενη γυναίκα, αφού τον πέρασε για τον Τζο Μπάιντεν.

«Εσύ Τζο; Κύριε Τζο», ρώτησε η υπάλληλος τον πρώην πρόεδρο, νομίζοντας ότι πρόκειται για τον τωρινό Αμερικανό πρόεδρο, Τζο Μπάιντεν. Ο Μπιλ Κλίντον στεκόταν στην σειρά αναμονής για να παραγγείλει φορώντας απλά καθημερινά ρούχα.

Η γυναίκα διόρθωσε αμέσως τον εαυτό της: «Μπιλ; Θεέ μου, γεια Μπιλ!». Η υπάλληλος περπάτησε πίσω από τον πάγκο για να αγκαλιάσει την Κλίντον – όχι τον σημερινό Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν – .

Μόλις κατάλαβε το λάθος της και ποιον είχε μπροστά της, η υπάλληλος αγκάλιασε τον Κλίντον λέγοντάς του «σ’ αγαπώ».

Το στιγμιότυπο που δημοσιοποιήθηκε, τραβήχτηκε από τον αναπληρωτή προσωπάρχη του Μπιλ Κίλντον, Άνχελ Ουρένια.

Ο Κλίντον πήγε στο εστιατόριο κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας, τόσο πολύ που δημιουργήθηκε μια πλακέτα προς τιμήν του σε μια τοποθεσία στο Λιτλ Ροκ του Αρκάνσας.

Η πρόσφατη επίσκεψη του πρώην προέδρου πραγματοποιείται εν μέσω των προσπαθειών του στην προεκλογική εκστρατεία για την Αντιπρόεδρο Kamala Harris στην Τζόρτζια.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις