Τρίτη, 6 Αυγ.
30oC Αθήνα

Ο Ντόναλντ Τραμπ χαρακτηρίζει «επικίνδυνο αριστεριστή» τον Τιμ Γουόλς, υποψήφιο αντιπρόεδρο της Κάμαλα Χάρις

REUTERS/Umit Bektas/File Photo
REUTERS/Umit Bektas/File Photo

Την… καλή του την κουβέντα για τον υποψήφιο αντιπρόεδρο της Κάμαλα Χάρις, τον Τιμ Γουόλς είπε ο Ντόναλντ Τραμπ, που βλέπει τη σχεδόν σίγουρη επανεκλογή του να μην είναι τόσο… σίγουρη, σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις.

Τρεις μήνες πριν από τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, η Κάμαλα Χάρις «ροκανίζει» τη διαφορά από τον Ντόναλντ Τραμπ ή, σε κάποιες περιπτώσεις, έχει πάρει και μικρό προβάδισμα σε σχέση με τον αντίπαλό της και υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων.

Σήμερα (06.08.2024) που η Κάμαλα Χάρις ανακοίνωσε ότι η επιλογή της για τη θέση του αντιπροέδρου είναι ο Τιμ Γουόλς, κυβερνήτης της Μινεσότα, πρώην μέλος της Εθνοφρουράς και δάσκαλος, ο Ντόναλντ Τραμπ δεν θα μπορούσε να μη «χύσει χολή».

Το προεκλογικό επιτελείο του πρώην προέδρου χαρακτήρισε «επικίνδυνο αριστεριστή» τον Τιμ Γουόλς, ο οποίος είναι υπέρμαχος των αμβλώσεων αλλά και της οπλοκατοχής.

«Όπως και η Κάμαλα Χάρις, ο Τιμ Γουόλς είναι ένας επικίνδυνος αριστεριστής εξτρεμιστής και το όραμα της Χάρις και του Γουόλς να μετατρέψουν τις ΗΠΑ σε Καλιφόρνια συνιστά τον εφιάλτη κάθε Αμερικανού», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Κάρολιν Λίβιτ, η εκπρόσωπος του επιτελείου του Τραμπ.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις