Κόσμος

Ο Ντόναλντ Τραμπ υπόσχεται «κόλαση» στη Μέση Ανατολή αν η Χαμάς δεν απελευθερώσει τους ομήρους

«Θα ξεσπάσει κόλαση στη Μέση Ανατολή και αυτό δεν θα είναι καλό για τη Χαμάς και ειλικρινά δεν θα είναι καλό για κανέναν» ξεκαθάρισε ο Τραμπ

Ο Ντόναλντ Τραμπ απείλησε και πάλι τη Χαμάς αναφορικά με τους ομήρους του Ισραήλ που κρατά στη Γάζα, αν δεν απελευθερωθούν μέχρι να ορκιστεί πρόεδρος.

Συγκεκριμένα ο Ντόναλντ Τραμπ τόνισε χαρακτηριστικά πως «εάν οι όμηροι δεν έχουν επιστρέψει έως τη στιγμή που θα είμαι στον προεδρικό θώκο, θα ξεσπάσει κόλαση στη Μέση Ανατολή και αυτό δεν θα είναι καλό για τη Χαμάς και, ειλικρινά, δεν θα είναι καλό για κανέναν».

Από την άλλη απεσταλμένος του εκλεγμένου προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στη Μέση Ανατολή Στιβ Ουίτκοφ δήλωσε σήμερα πως ελπίζει ότι θα υπάρχουν καλές εξελίξεις για να ανακοινώσει σχετικά με τους Ισραηλινούς ομήρους που κρατούνται από τη Χαμάς στη Γάζα έως τη στιγμή που ο Τραμπ ορκιστεί ως πρόεδρος την 20η Ιανουαρίου.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ο Τραμπ στο Παλμ Μπιτς, στη Φλόριντα, ο Ουίτκοφ δήλωσε: «Είμαι πραγματικά αισιόδοξος ότι έως την ορκωμοσία θα έχουμε κάποια καλά πράγματα να ανακοινώσουμε εκ μέρους του προέδρου».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Από την AI Barbie μέχρι το Ghiblification: Πώς το εργαλείο εικόνων του ChatGPT σαρώνει και «λυγίζει» την OpenAI
Από φιγούρες δράσης σε κουτιά μέχρι σκηνές του Λευκού Οίκου σε στυλ anime, το ChatGPT-4o τρελαίνει το διαδίκτυο και προκαλεί αντιδράσεις για πνευματικά δικαιώματα και υπερθέρμανση server
Barbie
Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι ο κορονοϊός βγήκε από εργαστήριο – Στο στόχαστρο ο Φάουτσι για συγκάλυψη
Ο Λευκός Οίκος παραθέτει πέντε «επιχειρήματα» υπέρ της θεωρίας πως ο ιός ξέφυγε από εργαστήριο - Στη σελίδα για τον κορονοϊό δεσπόζει η φωτογραφία του Ντόναλντ Τραμπ
Ο Λευκός Οίκος πιστεύει ότι ο κορονοϊός βγήκε από εργαστήριο 15