Πέμπτη, 18 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Ο Ομπάμα όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί! Με κελεμπία στον γάμο του αδερφού του

Ο Ομπάμα όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί! Με κελεμπία στον γάμο του αδερφού του

Σπάνιες φωτογραφίες του Μπαράκ Ομπάμα παρουσίασε ο Bill O’ Reilly. Ο παρουσιαστής του Fox News υποστήριξε πως οι φωτογραφίες με την παραδοσιακή μουσουλμανική κελεμπία αποδεικνύουν τους βαθύτατους συναισθηματικούς δεσμούς του με τη θρησκεία.

Οι εικόνες, όπως ανέφερε, είχαν ληφθεί από τον γάμο του ετεροθαλούς αδερφού του στο Μέριλαντ στις αρχές του 1990. Ο Bill O’ Reilly ανέφερε ότι ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής απέτυχε να εντοπίσει την τρομοκρατική απειλή που αντιμετωπίζει η Αμερική, επέτρεψε στον ISIS να προκαλέσει αμόκ στη Μέση Ανατολή και δεν θα παραδεχτεί το λάθος του.

“Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως η μεγαλύτερη αποτυχία της κυβέρνησης Ομπάμα είναι το ότι επέτρεψε στο Ισλαμικό Κράτος να δολοφονήσει χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων πολλών μουσουλμάνων. Δεν έχει ποτέ αναγνωρίσει το λάθος του ούτε καθόρισε με ακρίβεια την απειλή του Ισλαμικού Κράτους.

Αυτή η τρομοκρατική ομάδα σκοτώνει αθώους για να επιβάλει μια ριζοσπαστική εκδοχή του Ισλάμ στον κόσμο. Το τζιχάντ είναι αποκλειστικά βασισμένο στη θεολογία, διαστρεβλωμένη”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε