Site icon NewsIT

Ο πατέρας του 20χρονου που πυροβόλησε τον Τραμπ μιλά για πρώτη φορά – «Μείνετε μακριά μας»

24.07.2024 | 15:12
Ο πατέρας του 20χρονου που πυροβόλησε τον Τραμπ μιλά για πρώτη φορά – «Μείνετε μακριά μας»

Για πρώτη φορά μετά την απόπειρα δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ, ο πατέρας του επίδοξου δολοφόνου του, Τόμας Μάθιου Κρουκς, μίλησε σε δημοσιογράφους που τον πέτυχαν έξω από παντοπωλείο στην Πενσιλβάνια κουβαλώντας ένα καρότσι με ψώνια.

Μέχρι τώρα, ο Μάθιου Κρουκς, πατέρας του Τόμας Μάθιου Κρουκς, δεν είχε πει κουβέντα για την απόπειρα του 20χρονου γιου του εναντίον του Ρεπουμπλικάνου 45ου πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

Σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο Fox News, τα πρώτα λόγια που είπε ο 53χρονος πατέρας του 20χρονου δράστη είναι ότι, η οικογένειά του προσπαθεί απλώς να «φροντίσει τον εαυτό της» και ζήτησε από τους δημοσιογράφους να μείνουν μακριά από την οικογένειά του.

Trump shooter's dad seen for 1st time since shooting

«Απλά προσπαθούμε να φροντίσουμε τον εαυτό μας αυτή τη στιγμή. Παρακαλώ, δώστε μας χώρο», υποστήριξε ο πατέρας του επίδοξου δολοφόνου την ώρα που φόρτωνε τις τσάντες στο πορτ παγκάζ του αυτοκίνητό του.

Σημειώνεται ότι οι γονείς του Κρουκς συνεργάζονται με τους ερευνητές του FBI καθώς η υπηρεσία προσπαθεί να αποκαλύψει το κίνητρο που οδήγησε τον 20χρονο να επιχειρήσει να δολοφονήσει τον Αμερικανό δισεκατομμυριούχο.

Λίγες ώρες νωρίτερα σήμερα κυκλοφόρησε ένα συγκλονιστικό βίντεο από κάμερα αστυνομικού που δείχνει τον Τόμας Μάθιου Κρουκς να κείτεται νεκρός κι έναν πράκτορα των Μυστικών Υπηρεσιών ντυμένος στα μαύρα να βρίσκεται πάνω από τη σορό του.

Το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα από τον γερουσιαστή της Αϊόβα, Τσακ Γκράσλεϊ.

Δείχνει μια λίμνη αίματος κατά μήκος της οροφής του κτιρίου όπου είχε ανέβει ο Τόμας, που μόλις είχε αφήσει την τελευταία του πνοή, ενώ όμως είχε προλάβει να τραυματίσει τον Τραμπ στο δεξί αυτί κατά τη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης στην Πενσιλβάνια.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version