Κόσμος

Ο Πενς, η χειραψία, τα ναρκωτικά και μια αναβολή… θρίλερ!

Η ξαφνική αναβολή μιας επίσκεψης του αντιπροέδρου Πενς στο Νιου Χάμσαϊρ στις αρχές του μήνα οφείλονταν στην διεξαγωγή ομοσπονδιακής έρευνας για εμπόριο ναρκωτικών ουσιών!

Ο Αμερικανός αντιπρόεδρος Μάικ Πενς είχε ξαφνικά ακυρώσει μία επίσκεψή του στο Μάντσεστερ (Νιου Χάμσαϊρ) στις αρχές του μήνα, χωρίς ωστόσο, να εξηγήσει τι ήταν αυτό που τον έβγαλε βιαστικά από το αεροσκάφος του (Air Force Two) την τελευταία στιγμή, πριν από την απογείωσή του.

Τόσο οι βοηθοί του Πενς, όσο κι ο πρόεδρος Τραμπ συντέλεσαν στην δραματοποίηση του περιστατικού αυτού

“Θα μάθετε σε περίπου δύο εβδομάδες,” είχε δηλώσει ο Αμερικανός πρόεδρος όταν συνέβη το περιστατικό. “Υπάρχει ένα ενδιαφέρον πρόβλημα στο Νιου Χάμσαϊρ.”

Μεταξύ των προβλημάτων, ήταν μία ομοσπονδιακή έρευνα, με την εμπλοκή προσώπων τα οποία, ήταν πιθανό να συναντήσει ο Πενς, σύμφωνα με αξιωματούχο των υπηρεσιών επιβολής του νόμου, που έχει ενημερωθεί σχετικά.

Στην περίπτωση που ο Πενς έβγαινε από το αεροσκάφος του στο Νιου Χάμσαϊρ, ένας από τους ανθρώπους με τον οποίο θα είχε συνάντηση, ήταν εμπλεκόμενος σε έρευνα της υπηρεσίας δίωξης ναρκωτικών για την μεταφορά φεντανίλης, οικονομικής αξίας 100.000 δολαρίων, από την Μασαχουσέτη στο Νιου Χάμσαϊρ.

Ο Τζεφ Χατς που παραδέχτηκε την ενοχή του σε ομοσπονδιακό δικαστήριο την Παρασκευή και βρίσκεται αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών, εργάζεται για ένα κέντρο θεραπείας με την χρήση οπίου, στα νότια του Νιου Χάμσαϊρ. Στο κέντρο αυτό, είχε προγραμματιστεί μία επίσκεψη του Πενς.

Η… παραλίγο συνάντηση με τον Πενς

Ο Χατς είναι πρώην παίκτης του αμερικανικού ποδοσφαίρου (New York Giants) κι εδώ και χρόνια μιλάει δημόσια για το πρόβλημα του εθνισμού του στα ναρκωτικά, αλλά και στο αλκοόλ. Το πρόβλημα αυτό, έγινε η αιτία για τον τερματισμό της καριέρας του στον αθλητισμό.

Ο ίδιος έχει λάβει μέρος σε εκδήλωση με την Γερουσιαστή των Δημοκρατικών Τζέιν Σαχίν και είναι γνωστός σε όλη την πολιτεία για τις προειδοποιήσεις που έχει κάνει απευθυνόμενος στους μαθητές, σχετικά με τους κινδύνους της χρήσης ναρκωτικών. “Ο Χατς έχει νικηθεί στο παρελθόν, αλλά τώρα στέκεται μπροστά σε ακροατήρια για να μοιραστεί την προσωπική του ιστορία,” αναφέρει ένα σχετικό ενημερωτικό φυλλάδιο για τον Χατς.

Το γραφείο του αντιπροέδρου αρνήθηκε να σχολιάσει, αλλά και προσωπικά ο ίδιος ο Πενς δεν σχολίασε το περιστατικό αυτό της ξαφνικής αλλαγής του ημερήσιου προγράμματος του, που είχε προκαλέσει ανησυχία στην Ουάσινγκτον.

Πηγή: “Politico”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Κηδεία Πάπα Φραγκίσκου: Στην πρώτη σειρά ο Ντόναλντ Τραμπ με τη Μελάνια και ανάμεσα σε δύο από τους πιο στενούς συμμάχους του Ζελένσκι
Στα αριστερά της Μελάνια Τραμπ, κάθεται ο Πρόεδρος της Εσθονίας, Άλαρ Κάρις, ενώ στα δεξιά του Τραμπ ο Φινλανδός Πρόεδρος, Αλεξάντερ Στουμπ
REUTERS
Κάστρο Scaligero: Το επιβλητικό μεσαιωνικό φρούριο μέσα στην μεγαλύτερη λίμνη της Ιταλίας
Το «αβύθιστο κάστρο», όπως το αποκαλούν οι ντόπιοι, χτίστηκε τον 13ο αιώνα από την οικογένεια Scaligeri, μια ισχυρή οικογένεια ευγενών και ηγεμόνων, που κυβερνούσε τη Βερόνα εκείνη την εποχή
Scaligero Castle aerial panoramic view. Scaligero Castle is a fortress in the historical center of Sirmione town at the Garda Lake in Italy
Το Ισραήλ αναχαίτισε πύραυλο από την Υεμένη – «Εξουδετερώθηκε πριν εισέλθει στην ισραηλινή επικράτεια»
«Μετά τις σειρήνες που ήχησαν σε διάφορες περιοχές του Ισραήλ, αναχαιτίστηκε πύραυλος που εξαπολύθηκε από την Υεμένη», αναφέρει ο ισραηλινός στρατός σε ανακοίνωσή του
Οι Χούθι της Υεμένης
Η ιστορία του καμεραμάν που σκότωσε τον βιαστή του γιου του μπροστά στις κάμερες και αναδείχθηκε σε λαϊκό ήρωα
Ο 40χρονος εικονολήπτη Γκάρι Πλοσέ εκτέλεσε με μία σφαίρα στον κεφάλι τον Τζεφ Ντουσέ, τον δάσκαλο καράτε που είχε απαγάγει και κακοποιήσει σεξουαλικά τον 11χρονο γιο του Τζόντι
Τζόντι Πλοσέ