Site icon NewsIT

Ο πιο ωραίος φυλακισμένος γίνεται μοντέλο (ΦΩΤΟ)

10.03.2016 | 13:03
Ο πιο ωραίος φυλακισμένος γίνεται μοντέλο (ΦΩΤΟ)

Η φωτογραφία μετά τη σύλληψή του είχε κάνει διάσημο σε όλο τον κόσμο τον 30χρονο Jeremy Meeks. Είχε γίνει γνωστός ως "Hot Felon" λόγω του σέξι παρουσιαστικού του. Αφού εξέτισε την ποινή του στη φυλακή για κατοχή όπλου, ο Jeremy Meeks είναι έτοιμος να ξεκινήσει την καριέρα του ως μοντέλο.

Ήταν το 2014 που το Stockton Police Department είχε ανεβάσει τη φωτογραφία του στο Facebook και άλλαξε τη ζωή του. Μετά την απήχησή του στις γυναίκες δεν άργησε να υπογράψει συμβόλαιο με πρακτορείο μοντέλων και ανυπομονεί να ξεκινήσει τη νέα του ζωή.

“Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και όλο τον κόσμο για την αγάπη, την υποστηρίξη και τις προσευχές. Είμαι ευγνώμων για ό,τι βρίσκεται μπροστά μου. Είμαι έτοιμος” έγραψε ο Jeremy Meeks στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Εκτός από μια υποσχόμενη καριέρα μοντέλου, ο ατζέντης του δήλωσε στο BuzzFeed πως υπάρχει στα σκαριά και μια ταινία.

“Θα μπορώ πλέον να παρέχω στην οικογένειά μου και να αλλάξω πραγματικά τη ζωή μου”, δήλωσε ο Meeks στο ABC News ενώ βρισκόταν σε φυλακή στη Νεβάδα τον περασμένο Φεβρουάριο. “Ποτέ δεν πίστευα ότι γινόμουν γνωστός για την εμφάνισή μου. Αισθάνομαι πολύ ευλογημένος και ευγνώμων”.

Αποκάλυψε ότι έκανε γυμναστική για να είναι έτοιμος για τη νέα του καριέρα μετά την αποφυλάκισή του. “Τρώω υγιεινά και κάνω γυμναστική”. Δήλωσε στο ABC πως θα του άρεσε να ασχοληθεί και με την υποκριτική, τονίζοντας πως θα του άρεσε να σημετέχει σε ένα σόου όπως το Sons of Anarchy.

 

“Σκεφτόμουν πόσο μου λείπει η οικογένειά μου. Πραγματικά σκεφτόμουν τον γιο μου πολύ. Αυτός ήταν το μοναδικό πράγμα που σκεφτόμουν. Έχω πολλή υποστήριξη από την οικογένεια, τους φίλους και τους θαυμαστές μου. Παίρνω εκατοντάδες γράμματα κάθε μήνα. Είμαι πολύ ευγνώμων για την υποστήριξη”.

 

Πηγή: Dailymail

Tags: ,

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version