Δευτέρα, 22 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Ο πιο σέξι γιατρός βγάζει ραντεβού σε δημοπρασία!

Ο πιο σέξι γιατρός βγάζει ραντεβού σε δημοπρασία!

Είναι νέος, ωραίος, επαγγελματικά αποκατεστημένος και βγαίνει σε δημοπρασία.. Ο λόγος για τον Dr. Mikhail Varshavski.

Ο γιατρός με πάνω από 1 εκατομμύριο ακόλουθους στο Instagram βγαίνει σε δημοπρασία για φιλανθρωπικούς σκοπούς σε συνεργασία με το dating app “Coffee Meets Bagel”. Με έδρα του τη Νέα Υόρκη, ο 26χρονος Dr. Mike έγινε viral μετά την ανακήρυξή του σε “Sexiest Doctor Alive” από το περιοδικό People.

Από τότε, οι λογαριασμοί του σε Facebook, Twitter και Instagram έχουν πλημμυρίσει με σχόλια θαυμασμού από τις γυναίκες θαυμάστριές του. Πλέον προσπαθεί να μετατρέψει τη φήμη του για καλό σκοπό, δημοπρατώντας ένα διήμερο ραντεβού μαζί του. Ένα ταξίδι τη Νέα Υόρκη με διαμονή σε 4στερο ξενοδοχείο και δείπνο σε βραβευμένο με αστέρι Michelin εστιατόριο. Τα έσοδα θα δοθούν στο φιλανθρωπικό ίδρυμα που έχει συστήσει “The Limitless Tomorrow Foundation” και βοηθά μαθητές να πετύχουν τους στόχους τους.

Ο 26χρονος που ειδικεύεται στην οστεοπαθητική λατρεύει τη ζωή στη Νέα Υόρκη, είναι λάτρης των ζώων, έχει ακριβό γούστο στα αυτοκίνητα, λατεύει τα ταξίδια και είναι πολύ αθλητικός τύπος. “Οι γιατροί είναι πολύ δημοφιλείς με τις γυναίκες. Χρειάζεται μεγάλη αφοσίωση για να πετύχεις στην Ιατρική. Δείχνει ότι δεσμεύεσαι πραγματικά και αυτό είναι κάτι που οι γυναίκες ψάχνουν σε μια σχέση”, αποκαλύπτει στην DailyMail.

Πηγή: Techinsider

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε