Site icon NewsIT

Ο Πούτιν και η… σιδερώστρα στο γραφείο έγιναν viral (ΦΩΤΟ)

17.03.2016 | 19:19
Ο Πούτιν και η… σιδερώστρα στο γραφείο έγιναν viral (ΦΩΤΟ)

Δεν άργησε να γίνει viral η φωτογραφία από τη συνάντηση του Βλαντιμίρ Πούτιν με τον υπουργό Άμυνας Sergei Shoigu και τον υπουργό Εξωτερικών Sergei Lavrov. Οι χρήστες του διαδικτύου εντόπισαν μια.. σιδερώστρα στο βάθος και τα social media πήραν φωτιά.

Χαριτολογώντας τον ρώτησαν αν σιδερώνει τα ρούχα του στο γραφείο και γιατί δεν την απομάκρυνε σε μια τόσο σημαντική συνάντηση στη Μόσχα. Από τις διαστάσεις που πήρε το θέμα, το Κρεμλίνο εξέδωσε ανακοίνωση πως ο πρόεδρος της Ρωσίας δεν έχει σιδερώστρα στο γραφείο του. Το αντικείμενο που έβαλε φωτιά στο ίντερνετ είναι, όπως ανέφεραν, μια συσκευή που καθαρίζει τον αέρα για να προστατεύει τον πρόεδρο από δυνητικά επικίνδυνες μολύνσεις που μπορεί να μεταφέρουν στο γραφείο του οι επισκέπτες.

Σύμφωνα με πηγή από το Κρεμλίνο, οι σιδερώστρες, οι ηλεκτρικές σκούπες, οι κουβάδες αλλά και τα ξεσκονόπανα απαγορεύονται στα γραφεία του Κρεμλίνου. “Σε ό,τι αφορά τη διακόσμηση του γραφείου του αρχηγού του κράτους, είναι αυστηρά πρωτοκολλημένα από την προεδρική διοίκηση. Δεν είναι τίποτα τυχαία τοποθετημένο. Όλα έχουν τη θέση τους και η παρουσία τους στο γραφείο ελέγχεται από τη διοίκηση”. Άλλες λήψεις από τη συνάντηση έρχονται να επιβεβαιώσουν το Κρεμλίνο.

 

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version