Κόσμος

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ αστειεύτηκε για την καράφλα!

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ αυτοσαρκάζεται για την αραιή του κόμη. Ούτε ο βασιλικός τίτλος δεν μπορεί να τον απαλλάξει από την αραίωση των μαλλιών.

«Δεν έχω πολλά μαλλιά», παραδέχτηκε σε πρόσφατη φιλανθρωπική εκδήλωση κομμωτικής στο Λονδίνο ο πρίγκιπας Γουίλιαμ. Αστειεύτηκε μάλιστα, αναφέροντας «δεν μπορώ να σας δώσω και πολλή δουλειά».

Πρίγκιπας Γουίλιαμ και… τρίχες! Καλή τύχη Τζορτζ!

Αν ο 35χρονος Γουίλιαμ και ο πατέρας του Κάρολος αποτελούν ένδειξη για ο μέλλον του μικρού πρίγκιπα Τζορτζ, τότε μάλλον κι αυτός θα πρέπει να αποχωριστεί κάποια στιγμή τις χρυσές του μπούκλες.

https://www.youtube.com/watch?v=nyuVo9sadaE

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Spitalfields Crypt Trust. Πραγματοποιήθηκε σε ένα καφέ για να βοηθηθούν άστεγοι εθισμένοι σε ναρκωτικές ουσίες.

Ο Γουίλιαμ μίλησε στους εθισμένους του προγράμματος απεξάρτησης για την νομιμοποίηση των ναρκωτικών. Σύμφωνα με την  Telegraph αντάλλαξε απόψεις με έναν κομμωτή της γειτονιάς.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ξεκινά ξανά ο εμβολιασμός κατά της πολιομυελίτιδας στη Γάζα – Περισσότερα από 590.000 παιδιά θα έχουν εμβολιαστεί μέχρι το τέλος του μήνα
Η ανθρωπιστική και υγειονομική κατάσταση στη Λωρίδα της Γάζας παραμένει ακόμη καταστροφική παρά την εκεχειρία που συμφωνήθηκε με το Ισραήλ
Παιδιά στη Λωρίδα της Γάζας περιμένουν να εμβολιαστούν για την πολιομυελίτιδα